Ga direct naar inhoud

Excursies op aanvraag in West-Brabant

Als je er eenmaal bent geweest, wil je steeds weer terug! Ontdek de vele verhalen die verborgen zitten in de geschiedenis van onze bijzondere natuurgebieden.

excursie Buisse Heide

Wil je met een eigen groep mensen op pad onder leiding van een gids? Dat kan! In West-Brabant zijn er ervaren gidsen op de Oude Buisse Heide, Visdonk en de Brabantse Wal.

Naast de activiteiten die we regelmatig organiseren, is het ook mogelijk om als bedrijfsuitje, met je familie of vrienden een gidstocht in West Brabant te boeken.

Gidstocht op de Oude Buisse Heide

De natuur op en rond de Oude Buisse Heide heeft altijd een enorme aantrekkingskracht gehad. Niet voor niks kwam dichters en politica Henriëtte Roland Holst dolgraag naar haar zomerverblijf: "Een plek zoo lieflijk, vredig en idyllisch bekoorlijk".

Samen met een gids ontdek je de vele verhalen die verborgen liggen op het landgoed. Over de noeste arbeid op een ontginningsboerderij, geld verdienen dankzij de turf. Maar ook de kracht en inspiratie die beroemde schilders, dichters en politici haalden uit de natuur.  

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid