Groepsexcursie door Rijksmonument Waterloopbos

Voor vrienden, familie of collega's een unieke wandeling organiseren? Ga met een ervaren gids op pad en laat je verrassen door het voormalig Waterloopkundig Laboratorium, Het Waterloopbos in de Noordoostpolder.

Groepsexcursie Waterloopbos- Wandelen met waterloopkundig gids

Over de wandeling

De boswachter, een ervaren gids, neemt je graag mee door het Waterloopbos. Verbaas je over de unieke combinatie van natuur en techniek in het rijksmonumentale Waterloopbos! Verborgen in het groen liggen de schaalmodellen van grote waterwerken. Reken op een wandeling van zo'n twee uur. Heb je speciale wensen? Geen probleem, we denken graag met je mee en passen de wandeling voor je aan. Helaas is deze excursie niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. 

 

Word lid en ontvang 30% korting!

 

Kosten

Onderstaande tarieven gelden voor de boeking van één gids per 15 personen.

  • Familie- of vriendenwandeling: 140 euro per gids, leden betalen 98 euro.
  • Bedrijfswandeling: 250 euro per gids. 

Tarieven op aanvraag: van organisaties die zich primair inzetten voor een goed doel of volledig gerund worden door vrijwilligers.

Aanvraag 

Graag ontvangen we jouw aanvraag zo vroeg mogelijk, maar uiterlijk 4 weken voor de gewenste datum.  Of het uitje door kan gaan hangt af van de beschikbaarheid van onze gidsen.

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met Beheereenheid Flevoland via e-mail: [email protected] Je ontvangt dan een e-mail met meer informatie en een aanvraagformulier waarop je al je wensen kunt aangeven.

Tip

Sluit de wandeling gezellig af met een hapje en een drankje bij Paviljoen Het Proeflab//.

Reguliere excursie

Bekijk het aanbod in de agenda.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo