Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Groepsexcursie door Rijksmonument Waterloopbos

Familiedag of bedrijfsuitje? Denk dan eens aan een wandeling door het voormalige Waterloopkundig Laboratorium, Het Waterloopbos!

Groepsexcursie Waterloopbos- Wandelen met waterloopkundig gids

Familiedag of bedrijfsuitje? Denk dan eens aan een wandeling door het voormalige Waterloopkundig Laboratorium, Het Waterloopbos!

Verbaas je over de unieke combinatie van natuur en techniek in het rijksmonumentale Waterloopbos! Verborgen in het groen liggen de schaalmodellen van grote waterwerken. Een boswachter van Natuurmonumenten vertelt je graag over het werk van het Waterloopkundig Laboratorium dat hier is verricht.

Meer informatie

  • De wandeling duurt anderhalf tot 2 uur
  • Kosten zijn € 96,80 (inclusief BTW) per 20 personen
  • Interesse? Neem contact op via [email protected] of 0527 252570
  • TIP: de wandeling is goed te combineren met koffie met taart of een lekkere lunch in Paviljoen Het ProefLab//. Kosten op aanvraag.
logo