Nieuws van de boswachter

Kom naar de Wilde Buitendag op Texel!

28 september 2021 | Jowien van der Vegte

Meld je aan voor de superleuke Wilde Buitendag bij natuurcentrum De Marel op zaterdag 16 oktober. Klimmen, klauteren, sporen zoeken, vuur maken en dieren spotten. Ben jij klaar om een boswachter van OERRR te worden? Ga dan de uitdaging aan!

oerrr WBD

Kom samen met je ouders naar de Wilde Buitendag! Je gaat op avontuur in de polder Waal en Burg en leert alle vaardigheden die je nodig hebt om een echte boswachter te worden. Verzamel alle stempels in het boswachterspaspoort en ontvang na afloop het enige echte boswachtersdiploma van OERRR. Trek laarzen en oude kleren aan want boswachters van OERRR zijn niet bang om vies te worden!

Boswachter Jerome van Abbeve: “Ik heb er enorm zin in. We hebben echte polsstokken voor het slootje springen, er is een keuken van OERRR, je gaat vuur maken en beleeft nog veel meer!”

Voor kinderen van OERRR is deelname gratis, maar meld je wel vooraf online aan op www.nm.nl/agenda-texel om zeker te zijn van een plekje. Nog geen lid? Meld je meteen aan en doe gratis mee. De kosten voor niet-leden zijn € 8,- per kind.

Jowien van der Vegte
Jowien van der Vegte
logo