natuurgebied

Mookerheide

nieuws

Denk mee over de natuur in het Rijk van Nijmegen

Fotograaf: © Laurence DelderfieldBron: Natuurmonumenten

Voor het opzetten van een klankbordgroep in het Rijk van Nijmegen is Natuurmonumenten op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in de natuur en graag meepraten over de vraagstukken waar wij als de natuurbeheerder voor staan. Meld je aan via mookerheide@natuurmonumenten.nl.

Natuurmonumenten heeft in het Rijk van Nijmegen diverse natuurgebieden waaronder Heumensoord, Mookerheide, Sint-Jansberg en Koningsven. Graag horen wij van de bewoners van de streek hoe zij over het beheer en de vraagstukken in de gebieden denken. Natuurmonumenten gaat daarvoor via de Districtscommissie Limburg klankbordavonden organiseren. We zoeken nu mensen die actief willen meedenken, betrokken zijn en die opbouwend kritisch over het beleid en de activiteiten van Natuurmonumenten willen praten.

Kennismakingsavond met veldbezoek

Wil je mee doen of wil je nog even de kat uit de boom kijken? Kom dan naar de eerste klankbordgroepavond op 4 juli om 19.30 uur in Eethuis De Diepen, Zwarteweg 60 in Milsbeek. Deze avond vertellen de Districtscommissie Limburg en de boswachters van de beheereenheid Noordoost-Brabant & Rijk van Nijmegen wat zij met deze klankbordgroep willen bereiken en wat er verwacht wordt van de deelnemers. Na de bijeenkomst zullen we ons daarna naar het veld verplaatsen om het beheer voor een bijzonder insect, het vliegend hert, te bekijken. Heb je interesse om mee te doen, meld je dan aan via mookerheide [at] natuurmonumenten [dot] nl.

word nu lid