Bezoekerscentrum

Bezoekerscentrum Veluwezoom

nieuws

Kom deze zomer langs bij jubilerend Bezoekerscentrum Veluwezoom

Het is alweer 10 jaar geleden dat Bezoekerscentrum Veluwezoom in de huidige behuizing de deuren opende. Kom langs in de zomervakantie, geniet van de mooie omgeving en profiteer van jubileumaanbiedingen!

Bezoekerscentrum Veluwezoom ligt op een schitterende plek. Even buiten het dorp Rheden, aan de voet van Nationaal Park Veluwezoom, omringd door glooiende velden en akkers tegen een decor van monumentale bomen. Ook het gebouw is oogstrelend. Een combinatie van een historische boerderij uit 1866 en een moderne glazen hal met een dak van zonnepanelen en een uitnodigende, ver uitstekende luifel. Het minstens zo bijzondere interieur verbeeldt het natuurgebied met zijn weidsheid, reliëf, flora en fauna.

Een wandelpad vanaf station Rheden leidt je naar Bezoekerscentrum VeluwezoomFotograaf: Laurence DelderfieldBron: Natuurmonumenten

Bezoek waard

Stap er deze zomervakantie eens binnen. Je kunt bij Bezoekerscentrum Veluwezoom terecht voor informatie over het gebied, routes en activiteiten en er zijn leuke spulletjes te koop. Onder hetzelfde dak vind je bovendien een VVV- agentschap waar je (elektrische) fietsen e.d. kunt huren en een brasserie met een schitterend terras. Grenzend aan dit terras vind je een prachtige speeltuin en een picknickweide in een boomgaard.

TIP: Bezoekerscentrum Veluwezoom is heel goed bereikbaar per trein! Vanaf station Rheden loop je er in 10 minuten naartoe. Het adres? Heuvenseweg 5a, Rheden.

Jubileumaanbiedingen

Vier het 10-jarig jubileum van het gebouw met Natuurmonumenten mee en profiteer van allerlei kortingen! Van 3 juli t/m 10 september krijg je 10 weken lang 10% korting op alle activiteiten en aankopen (m.u.v. boeken) in de winkel van Natuurmonumenten. 10 weken lang 10% korting op huur steppen, GPS, versnellingsfietsen en tandems bij Sportieve Evenementen Peter Oversteegen en in de  Brasserie Veluwezoom ook 10 weken lang speciale arrangement-aanbiedingen. Kom dus gezellig langs! 

 

 

word nu lid