natuurgebied

Kardinge

nieuws

Steun de natuur en profiteer van een welkomstkorting!

Fotograaf: Andries de la Lande CremerBron: Natuurmonumenten

Wil jij ook blijven genieten van de natuur in Nederland? Wandelen, fietsen, hardlopen? Natuur is onmisbaar en moet behouden blijven. Dat doen we graag met jouw steun! Word lid van Natuurmonumenten en ontvang korting op een vleespakket afkomstig van runderen uit het Groninger natuurgebied Kardinge. De actie is geldig tot 31 december 2017.

Word nu lid en profiteer!

Bij aankoop van een vleespakket van Kardinger boer Gert-Jan Stoeten ontvang je € 10,- welkomstkorting als je bij hem lid wordt van Natuurmonumenten. Het vlees is afkomstig van de runderen die in Kardinge graasden, een natuurgebied vlakbij de stad Groningen. Deze koeien leven op een rantsoen van natuurgras en zijn goed verzorgd. Het vlees is van hoogwaardige kwaliteit. Ben je al lid van Natuurmonumenten? Daar zijn we blij mee! Op vertoon van je lidmaatschapspas ontvang je € 2,50 korting op een vleespakket.

natuurvleeskardinge [at] gmail [dot] com (Bestel nu je vleespakket >)

Inhoud en kosten vleespakket

Het vleespakket bestaat uit ongeveer 10 kilo gemengd vlees van gehakt, biefstuk, soepvlees en suddervlees. Prijs per kilo: € 12,50. Pakketten worden altijd ingevroren aangeboden. Interesse? Stuur dan een email met je naam en adres naar eigenaar van de runderen Gert-Jan Stoeten, E: natuurvleeskardinge [at] gmail [dot] com . Geef in de mail aan of je gebruik maakt van de aanbieding en lid wilt worden van Natuurmonumenten of al lid bent.

Blijven genieten van natuur

De Kardinger natuur op twintig minuten fietsen van het stadshart van Groningen biedt bewoners uit de aangrenzende wijken Lewenborg en Beijum natuur tot aan de (achter)deur. Vaak komen reeën of spechten tot in de achtertuin. Boswachter Reiner Hartog: 'ondanks de nabije ligging van een grote stad, vind je er in het voorjaar veel weidevogels zoals grutto en kievit. Bijzondere planten als paarse morgenstern of gewoon een vergezicht met koeien in de weilanden. Een mooi uitloopgebied voor de stadjes. Het behouden meer dan waard', aldus Hartog. 

Bron: Natuurmonumenten

word nu lid