Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Ledencommissie Flevoland en Zwarte Meer

De ledencommissie Flevoland en Zwarte Meer van Natuurmonumenten bestaat uit 6 leden en kandidaat-leden. Zij vertegenwoordigen de ruim 13.000 leden in Flevoland. Zij vormen het aanspreekpunt en zijn de spreekbuis voor de leden in Flevoland.

Ledencommissie

Betrokkenheid

De ledencommissie Flevoland en Zwarte Meer heeft primair tot taak om de betrokkenheid van de leden bij het werk van de vereniging te bevorderen. Daarnaast maakt de ledencommissie deel uit van de landelijke ledenraad. De ledenraad vergadert minimaal twee keer per jaar. Hierin komen onder meer het algemene verenigingsbeleid, het financiële beleid en het beheerbeleid aan de orde. De commissieleden denken mee en beïnvloeden het beleid van de vereniging via de ledenraad.

Communicatie met de achterban, oriëntatie op taakstelling

De ledencommissie Flevoland en Zwarte Meer wil de communicatie met haar achterban versterken. Hoe we dit willen doen lees je hier.

Ledencommissie in beeld

Kijk hier voor meer informatie over de LC.

Overige (kandidaat) lc-leden: 

Ledenmiddag en excursie 6 juni 

De ledencommissie Flevoland en Zwarte Meer nodigt je uit voor de ledenmiddag op 6 juni. We zijn deze middag te gast op het biologisch dynamische landbouwbedrijf GAOS (van Ellen Krul en Jos Jeuken). Als biologisch dynamische agrariërs willen zij niet met kunstmatige middelen werken, om zo de natuur niet te veel te verstoren. Hierin proberen zij zo goed mogelijk een weg te vinden om duurzaam te kunnen produceren. Deze middag is een combinatie van nuttige informatie vanuit de ledencommissie (zo wordt Marion Fischer voorgedragen voor benoeming tot lid van de ledencommissie met stemrecht in de ledenraad) / de beheereenheid Flevoland en informatieve sprekers zoals de eigenaren van GAOS, Kirsten Haanraads (die de belangen van Natuurmonumenten in Den Haag behartigt ten aanzien van het stikstofdossier) en andere actieve uitoefenaars van natuurinclusieve landbouw. Na deze sprekers is er ruimte voor discussie onder leiding van gebiedsmanager Philip Makkink. We sluiten de middag af met een rondleiding op het bedrijf en drinken aansluitend een drankje.  

  • Wanneer: zaterdag 6 juni van 13.30 tot 17.00 uur. Inloop vanaf 13.00 uur.
  • Waar: GAOS, Elandweg 46, Swifterbant. Deze locatie is helaas niet bereikbaar per openbaar vervoer.
  • Aanmelden: Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan via

Wij hopen je te mogen begroeten op 6 juni bij GAOS!  

Bezoek GAOS 2019

Op 2 oktober 2019 heeft de ledencommissie Flevoland & Zwarte Meer gezamenlijk met de Klankbordgroep een bezoek gebracht aan GAOS, een biologisch dynamisch landbouwbedrijf in de Flevopolder.

Kijk hier voor een impressie van dit bezoek.

Jaarplan en jaarverslag

Jaarplan 2019

Kijk hier voor het jaarplan 2019.

Jaarverslag 2018

Lees hier het jaarverslag 2018.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo