Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Activiteiten en bijeenkomsten Ledencommissie Fryslân

Om te delen wat er speelt en leeft in Fryslân organiseert de ledencommissie jaarlijks een algemene ledenbijeenkomst en af en toe een themabijeenkomst. De ledencommissie houdt contact met de klankbordgroep - een groep leden die wordt geraadpleegd over vraagstukken waar de vereniging mee bezig is - via de digitale nieuwsflits.

Activiteiten en bijeenkomsten Ledencommissie Fryslân

Agenda 2019

Maart: Digitale nieuwsflits

April: Zaterdag 6 april ledenbijeenkomst

Op zaterdag 6 april vindt de tweejaarlijkse ledenbijeenkomst van Natuurmonumenten Fryslân plaats in het Lycklamabos te Gaasterland. Luister naar het verhaal over dit bos met z'n rijke cultuurhistorie en ontdek vervolgens samen met de boswachter de voorjaarsbloeiers en lentegasten.

Locatie
Dorpshuis Nijemirdum, Lyklamawei 5, 8566 JH Nijemirdum 

Programma
13.30 uur - Welkom met koffie/thee en iets lekkers.

  • Presentatie resultaten landelijke landschapsenquête en actualiteiten.
  • Ledenvergadering: vaststelling verslag ledenbijeenkomst 5 nov. 2018, toelichting jaarverslag 2018, activiteiten ledencommissie 2019 en benoeming nieuw lid Ledencommissie.
  • De Ledencommissie stelt voor Bert Lenten te benoemen als lid. Hij draait al een jaar actief mee als kandidaat-lid.
  • Presentatie Cultuurhistorie van het Lycklamabos.

15.00 uur - Excursie Lycklamabos o.l.v. de boswachter.

Meer informatie en aanmelden op de Natuurmonumenten activiteitenkalender.

Juni: Digitale nieuwsflits

Augustus: Digitale nieuwsflits

September: Zaterdag 21 september ledenbijeenkomst (Fochteloërveen)

December: Digitale nieuwsflits

De Ledencommissie Fryslân vergadert op: 8 jan, 5 maart, 30 april, 4 juni, 3 september, 22 oktober en 10 december. Wilt u ons iets meedelen of wilt u meepraten, neem contact op met de secretaris van de ledencommissie, Liesbeth Meijer via .

De ledenraad van Natuurmonumenten komt op 18 mei en 16 november bijeen. Kijk hier voor meer informatie. Voorafgaand aan de ledenraad overleggen we met de ledencommissies van Groningen en Drenthe.

Nieuwsflits

Lees de digitale nieuwsflits:

Terugblik op activiteiten

  • Themabijeenkomst weidevogels en landbouw
    Op 12 mei 2018 keken en luisterden in leden in Leons naar de weidevogels die druk aan het nestelen waren. De grutto’s, de kievieten en ook de leeuwerik waren er. En luisterden we naar twee boeren uit de Greidhoeke. Een themabijeenkomst met excursie onder ideale weersomstandigheden. Lees hier de impressie van deze bijeenkomst.
  • Ledenbijeenkomst 2018
    Maandag 5 november organiseerde de Ledencommissie Fryslân een avond Waddenbelevenissen en een korte jaarvergadering. Kijk hier voor het verslag.
logo