Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Activiteiten en bijeenkomsten Ledencommissie Fryslân

Om te delen wat er speelt en leeft in Fryslân organiseert de ledencommissie jaarlijks een algemene ledenbijeenkomst en af en toe een themabijeenkomst. De ledencommissie houdt contact met de klankbordgroep - een groep leden die wordt geraadpleegd over vraagstukken waar de vereniging mee bezig is - via de digitale nieuwsflits.

Activiteiten en bijeenkomsten Ledencommissie Fryslân

Agenda 2019

Maart: Digitale nieuwsflits

April: Zaterdag 6 april ledenbijeenkomst

Juni: Digitale nieuwsflits

Augustus: Digitale nieuwsflits

September: Zaterdag 21 september ledenbijeenkomst (Fochteloërveen)

De ledencommissies van Drenthe en Fryslân organiseren samen met de beheereenheid Noordenveld op 21 september een verkenningsmiddag Fochteloërveen voor de leden uit deze beide provincies. Het Fochteloërveen is een hoogveen gebied met veel bijzondere, mooie en historische plekjes.

Kijk hier voor de uitnodiging.


December: Digitale nieuwsflits

De Ledencommissie Fryslân vergadert op: 8 jan, 5 maart, 30 april, 4 juni, 3 september, 22 oktober en 10 december. Wilt u ons iets meedelen of wilt u meepraten, neem contact op met de secretaris van de ledencommissie, Liesbeth Meijer via .

De ledenraad van Natuurmonumenten komt op 18 mei en 16 november bijeen. Kijk hier voor meer informatie. Voorafgaand aan de ledenraad overleggen we met de ledencommissies van Groningen en Drenthe.

Nieuwsflits

Lees de digitale nieuwsflits:

Terugblik op activiteiten

  • Themabijeenkomst weidevogels en landbouw
    Op 12 mei 2018 keken en luisterden in leden in Leons naar de weidevogels die druk aan het nestelen waren. De grutto’s, de kievieten en ook de leeuwerik waren er. En luisterden we naar twee boeren uit de Greidhoeke. Een themabijeenkomst met excursie onder ideale weersomstandigheden. Lees hier de impressie van deze bijeenkomst.
  • Ledenbijeenkomst 2018
    Maandag 5 november organiseerde de Ledencommissie Fryslân een avond Waddenbelevenissen en een korte jaarvergadering. Kijk hier voor het verslag.
logo