Ledencommissie Overijssel

De ledencommissie (LC) Overijssel vertegenwoordigt de leden in Overijssel in de ledenraad.

Ledencommissie Overijssel

De ledencommissie Overijssel is een commissie door en voor de 38.000 leden van Natuurmonumenten in Overijssel. Ze organiseert ledenbijeenkomsten in de provincie, zoveel mogelijk afwisselend in één van de twee gebieden De Wieden en Salland/Twente.

In maandelijkse vergaderingen wordt besproken welke geluiden er bij de leden zijn opgevangen, wat er in de provincie speelt en wat van belang is om te bespreken met verantwoordelijken van de twee beheereenheden in de provincie.

De zeven leden van de commissie zijn ook lid van de landelijke ledenraad van Natuurmonumenten.

Themadagen in 2023

Het landelijk thema van Natuurmonumenten is 'water'. Als ledencommissie organiseren we rond dit thema in het voorjaar een dag in Twente en in het najaar een themadag in de kop van Overijssel.

Ledencommissie Overijssel

Ledencommissie in beeld

De ledencommissie van links naar rechts:

Nieuwsbrief

Periodiek stuurt Natuurmonumenten leden die zich daarvoor hebben aangemeld een nieuwsbrief per e-mail. Ook voor Overijssel zijn we daarmee gestart.

Aanmelden kan door op de home-pagina van Natuurmonumenten uiterst links onderin in te vullen  dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Dan komt de nieuwsbrief voor Overijssel vanzelf als je in deze provincie woont.

  • Lees hier de eerste nieuwsbrief van november 2022.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Natuurschuur De Pas
  • Molenweg 2, 7448 RE Haarle (Hellendoorn) (OV)
  • Erve De Pas ligt aan de rand van De Sprengenberg ten zuiden van het dorp Haarle. Op de hoek Molenweg/ Oude Deventerweg.

logo