Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Ledencommissie Zeeland en Volkerak

De ledencommissie Zeeland en Volkerak zet zich in voor de realisering van een dynamische verenigingsstructuur in de regio Zeeland en Volkerak en betrokkenheid van een grote groep Zeeuwse leden bij de taken en doelstellingen van Vereniging Natuurmonumenten. In Zeeland zijn ruim 11.300 mensen lid van Natuurmonumenten.

Ledencommissie Zeeland

Ledenvergadering 19 oktober

Op zaterdag 19 oktober nodigt de ledencommissie Zeeland en Volkerak haar leden uit voor een jaarvergadering met aansluitend een vaartocht naar de randen van de Roggenplaat in de Oosterschelde.

Kijk hier voor meer informatie.

Klankbordgroep

Als ledencommissie vinden wij het belangrijk dat Zeeuwse leden betrokken worden bij het werk van Natuurmonumenten in Zeeland. De ledencommissie Zeeland en Volkerak streeft daarom naar het vergroten van de groep actieve en betrokken leden om resultaat voor natuur en landschap te kunnen behalen.

Naast de bestaande klankbordgroep is er een digitale klankbordgroep. De deelnemers aan de digitale klankbordgroep worden van tijd tot tijd per e-mail naar hun mening gevraagd over actuele en lokale vraagstukken. De ledencommissie gebruikt deze informatie onder meer voor haar standpuntbepaling in de ledenraad en wil zo de verenigingsstructuur versterken.

Bent u lid van Natuurmonumenten, woonachtig in Zeeland en wilt u ook meedenken over het beleid van uw vereniging in onze provincie? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en sluit u aan bij de digitale klankbordgroep. Wij horen graag van u!

Vragen over LC Zeeland en Volkerak?

Heeft u vragen of opmerkingen over de hoofdlijnen van het beleid van Natuurmonumenten, het werk en de activiteiten van ledencommissie Zeeland en Volkerak neem dan contact met ons op. Stuur een naar [email protected]

Activiteiten

Ledenvergadering 19 oktober 2019

Ledencommissie in beeld

  • Contactpersoon leden [email protected]
  • Voorzitter, Sjaak de Looff
  • Penningmeester, Peter Moen
  • Ferry Kramer
  • Jan Sinke
  • Theo Sinke (kandidaat-lid)
  • René de Wilde (kandidaat-lid)

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo