Ledencommissie Zeeland en Volkerak

De ledencommissie Zeeland en Volkerak zet zich in voor de realisering van een dynamische verenigingsstructuur in de regio Zeeland en Volkerak en betrokkenheid van een grote groep Zeeuwse leden bij de taken en doelstellingen van Vereniging Natuurmonumenten. In Zeeland zijn ruim 11.300 mensen lid van Natuurmonumenten.

Ledencommissie Zeeland

Klankbordgroep

Als ledencommissie vinden wij het belangrijk dat Zeeuwse leden betrokken worden bij het werk van Natuurmonumenten in Zeeland. De ledencommissie Zeeland en Volkerak streeft daarom naar het vergroten van de groep actieve en betrokken leden om resultaat voor natuur en landschap te kunnen behalen.

Naast de bestaande klankbordgroep is er een digitale klankbordgroep. De deelnemers aan de digitale klankbordgroep worden van tijd tot tijd per e-mail naar hun mening gevraagd over actuele en lokale vraagstukken. De ledencommissie gebruikt deze informatie onder meer voor haar standpuntbepaling in de ledenraad en wil zo de verenigingsstructuur versterken.

Ben je lid van Natuurmonumenten, woonachtig in Zeeland en wil je ook meedenken over het beleid van uw vereniging in onze provincie? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en sluit u aan bij de digitale klankbordgroep. Wij horen graag van je!

Vragen over LC Zeeland en Volkerak?

Heb je vragen of opmerkingen over de hoofdlijnen van het beleid van Natuurmonumenten, het werk en de activiteiten van ledencommissie Zeeland en Volkerak, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar [email protected]

Activiteiten

Ledenvergadering en ledenactiviteit l op 6 november 2021 in de Zwaakse Weel. Zie hiervoor de uitnodiging in je mail. 

Ledencommissie in beeld

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Informatiepunt Zwaakse Weel
  • Zwaaksedijk 5, 4434 RD Kwadendamme (ZL)
  • Neem vanaf de A58 Bergen op Zoom - Middelburg afrit 35 naar ’s Gravenpolder. Je blijft de weg rond ’s-Gravenpolder volgen tot 60 meter voor de afslag Nisse, ga linksaf de Zwaakse Dijk op. Na ongeveer 800 m ligt het infopunt van Natuurmonumenten aan je linkerhand.
logo