Ga direct naar inhoud

Vergaderen op het Dwingelderveld in Drenthe

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie in het groen? Dan is de vergaderruimte in het beheerkantoor van Natuurmonumenten in Ruinen (DR) misschien wel de plek die je zoekt! Aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld met vrij uitzicht over het natuurgebied met bos, heide en vennetjes.

Vergaderen Dwingelderveld

Een ongestoorde horizon. Die kun je op het Dwingelderveld nog zien. Hier kun je eindeloos ver kijken. Nationaal Park Dwingelderveld is het grootste natte heidegebied van West-Europa. Je vindt er heide, bos, jeneverbesbosjes, stuifzand en ruim veertig vennen. Het beheerkantoor van Natuurmonumenten in Zuid Drenthe is gehuisvest in een geheel verbouwd pand aan de Oude Benderseweg in Ruinen, aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld.

Vergaderen Dwingelderveld

Vergaderruimte Dwingelderveld

Faciliteiten

De vergaderruimte op de eerste etage is geschikt voor 16 personen. Het panoramische raam brengt het grootste natte heidegebied van West- Europa binnen handbereik. De zaal is uitgerust met:

  • Een groot plasmascherm voor presentaties
  • Het gebruik van koffie en thee (op basis van zelfverzorging) is inbegrepen bij de huurprijs.
  • De ruimte is alleen per trap bereikbaar. 

Voor een halve dag betaal je 125 euro, een hele dag kost 250 euro. Per uur betaal je 35 euro. Reserveren of meer weten? Neem dan contact op met Geja van Halen.

T (0522) 47 62 00, E@ [email protected]

Pauze in de natuur

Na een intensieve vergadersessie kun je je hoofd leeg maken door te wandelen in het uitgestrekte gebied. Boek direct een wandeling met de boswachter bij het vergaderarrangement. Laat je door deze ervaren gids meevoeren door dit unieke gebied. Informeer naar de mogelijkheden en kosten bij Geja van Halen ( 0522 47 62 00). Wil je zelf op stap? Bij het vlakbij gelegen Bezoekerscentrum Dwingelderveld starten diverse korte en langere wandelroutes. 

schapen, herder en hond op het Dwingelderveld

Nationaal Park Dwingelderveld

Wandeling met de boswachter Dwingelderveld

Op stap met de boswachter in Dwingelderveld

Duurzame arrangementen

Je huurt bij ons een vergaderzaal in combinatie met een koffie- en theearrangement. Je kunt kiezen uit een divers aanbod van biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. En de lunch wil je zeker niet missen! Boek ook een heerlijk gezonde lunch met zo veel mogelijk lokaal geproduceerd producten.

Lunch

Geniet van een heerlijke lunch bij het vergaderarrangement

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen zoveel mogelijk biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Reserveren of meer weten? Neem dan contact op met Geja van Halen. T (0522) 47 62 00, E@ [email protected].

Adres

Oude Benderseweg 14

7963 PX  Ruinen

T (0522)  47 62 00

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid