Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers gezocht

Vind je het leuk om je in de natuur te werken? Of om je op een andere manier voor onze mooie natuur in Nederland in te zetten? Word dan vrijwilliger bij Natuurmonumenten!

Vrijwilligers vervullen op allerlei vlakken een onmisbare rol bij Natuurmonumenten. Doe je mee? Bekijk de mogelijkheden via zoekfunctie hierboven of via het overzicht van de vacatures hieronder.

Staat er geen geschikte tussen? Vul dan het aanmeldformulier in. Binnen enkele weken nemen wij dan contact op.

Vrijwilligersvacatures

Coördinator Evenementen / Promotie / excursies

Je houdt van de natuur. Maar je bent ook een kei in organiseren, regelen, aansturen en enthousiasmeren. De functie coördinator evenementen/promotie is dé kans om die eigenschappen met elkaar te combineren. Kom jij ons vrijwilligersteam versterken?

Vrijwilliger inventarisatie flora/fauna

In de natuur speur je graag naar bijzondere dieren. Niets ontgaat je scherpe oog of oor. Jouw bijdrage willen we graag gebruiken voor het volgen van de ontwikkeling van dier- en plantensoorten. Word dan vrijwilliger inventarisatie flora/fauna.
Locatie: 
Heumensoord

Vrijwillige excursieleider

Neemt je graag anderen mee op pad om te laten zien wat er in onze natuurgebieden allemaal voor moois te beleven valt. Word jij een van onze nieuwe excursieleiders?
word nu lid