Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers gezocht

Vind je het leuk om je in de natuur te werken? Of om je op een andere manier voor onze mooie natuur in Nederland in te zetten? Word dan vrijwilliger bij Natuurmonumenten!

Vrijwilligers vervullen op allerlei vlakken een onmisbare rol bij Natuurmonumenten. Doe je mee? Bekijk de mogelijkheden via zoekfunctie hierboven of via het overzicht van de vacatures hieronder.

Staat er geen geschikte tussen? Vul dan het aanmeldformulier in. Binnen enkele weken nemen wij dan contact op.

Vrijwilligersvacatures

Vrijwilliger kinderactiviteiten van OERRR in Oisterwijk

Vind jij het leuk om kinderen enthousiast te maken voor de natuur en ze een echte OERRR-beleving te geven? Dan ben jij misschien wel dé persoon om onze verjaardagsfeestjes en OERRR-activiteiten te begeleiden. Je werkt bovendien in een gezellig team en op een schitterende plek.

Vrijwilliger snoeigroep routepaden

Houd je van wandelen? En van licht werk in de natuur? Dan is de nieuwe snoeigroep routepaden wellicht iets voor je. Dit is gelijk een manier om alle wandelroutes en andere routepaden in de Loonse en Drunense Duinen en op Huis ter Heide te leren kennen. En om aan je conditie te werken!

Vrijwilliger tuinbeheer Ackerdijkse Plassen

Houd je van tuinieren en help je graag mee om een boerenbloemenmoestuin aan te leggen en te onderhouden? Dan ben je van harte welkom op de boerderij in de Ackerdijkse Plassen om de tuingroep te komen versterken!
word nu lid