Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers gezocht

Vind je het leuk om je in de natuur te werken? Of om je op een andere manier voor onze mooie natuur in Nederland in te zetten? Word dan vrijwilliger bij Natuurmonumenten!

Vrijwilligers vervullen op allerlei vlakken een onmisbare rol bij Natuurmonumenten. Doe je mee? Bekijk de mogelijkheden via zoekfunctie hierboven of via het overzicht van de vacatures hieronder.

Staat er geen geschikte tussen? Vul dan het aanmeldformulier in. Binnen enkele weken nemen wij dan contact op.

Vrijwilligersvacatures

Vrijwilliger natuurbeheer

Heb jij zin om lekker de handen uit de mouwen te steken in natuurgebied De Onlanden en op De Onlanderij? Dan is deze vrijwilligersvacature misschien iets voor jou!

Vrijwilliger evenementen en promotie

Heb jij zin om Natuurmonumenten op een nieuwe locatie goed neer te zetten? Dan is deze vrijwilligersvacature misschien iets voor jou!

Vrijwillige coördinator publiekscontact

Natuurmonumenten wil een beweging zijn van natuurliefhebbers en natuurbeschermers. Daarom vragen we mensen mee te werken aan natuurbescherming en mee te doen met het ontwikkelen van nieuwe vormen van natuurbeleving. We zijn opzoek naar een enthousiaste vrijwilliger die mee wil helpen met het samenstellen van onze jaarlijkse natuuractiviteiten.
Locatie: 
Goedereede
word nu lid