Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers gezocht

Vind je het leuk om je in de natuur te werken? Of om je op een andere manier voor onze mooie natuur in Nederland in te zetten? Word dan vrijwilliger bij Natuurmonumenten!

Vrijwilligers vervullen op allerlei vlakken een onmisbare rol bij Natuurmonumenten. Doe je mee? Bekijk de mogelijkheden via zoekfunctie hierboven of via het overzicht van de vacatures hieronder.

Staat er geen geschikte tussen? Vul dan het aanmeldformulier in. Binnen enkele weken nemen wij dan contact op.

Vrijwilligersvacatures

Vrijwillige activiteitenboswachter op de Veluwe

Vind je het leuk om verhalen te vertellen over de natuur op de Veluwe, mee te denken over nieuwe rondleidingen en mensen te verwonderen over planten, dieren en/of de bijzondere gebouwen? Meld je dan aan als vrijwillige activiteitenboswachter op de Veluwe in de omgeving van Ermelo, Putten en Harderwijk.

Vrijwilliger balie informatiecentrum De Wakel

Wil jij het visitekaartje én eerste aanspreekpunt zijn van het gebied? Dan is deze vrijwilligersfunctie bij informatiepunt De Wakel in Haaksbergen vast iets voor jou.
Locatie: 
Haaksbergen

Gastvrouw/-heer Arboretum in De Lutte

Wil jij het visitekaartje zijn van het Arboretum? Het eerste aanspreekpunt zijn voor bezoekers? En draag je Natuurmonumenten een warm hart toe? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!
word nu lid