Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Belevenisboerderij Schieveen

Vrijwilligersvacatures in Belevenisboerderij Schieveen

 • Wilde bloementuin Belevenisboerderij Schieveen
  Vrijwilligersvacature

  Word boswachter in Belevenisboerderij Schieveen, Rotterdam

  Heb jij een passie voor de Nederlandse natuur? En heb je deze altijd graag willen overbrengen op andere mensen? Dan is dit je kans om vrijwillige boswachter te worden!
  Iedere zondagmiddag houden boswachters van Natuurmonumenten spreekuur bij de Belevenisboerderij Schieveen in Rotterdam. Kinderen én volwassenen mogen hier alles vragen over het Rotterdams platteland en de diersoorten die hier voorkomen.

 • Vrijwilliger Jick met zijn neus tussen de planten
  Vrijwilligersvacature

  Beheervrijwilliger Noordrand Rotterdam

  Vind je het leuk om buiten te werken én de natuur te beschermen? De boswachters van Natuurmonumenten zijn op zoek naar vrijwilligers die op donderdag komen helpen in de gebieden aan de noordkant van Rotterdam!

 • Welkom bij de melkschuur!
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger educatie Melkschuur Zuidpolder, Rodenrijs

  Vind jij het ook belangrijk om kinderen een onvergetelijke ervaring in de natuur te geven? Lijkt het je leuk om schoolactiviteiten te begeleiden? Woon je in de buurt van Rodenrijs? En vind je het leuk om in de natuur te zijn? Misschien is deze vacature dan iets voor jou!

 • Polderpad door de Zuidpolder op het Rotterdams platteland
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger tuinbeheer Berkel & Rodenrijs

  Houd je van wilde planten en vind je het leuk om een nieuw ingezaaid bloemrijk hooilandje met bomen en struiken en natuurvriendelijke oevers te gaan onderhouden?

 • Kom een dagje hooien!
  Vrijwilligersvacature

  Hooivrijwilliger (oproepbasis zomermaanden) Noordrand Rotterdam en Midden-Delfland

  Vind jij het fijn om een paar keer per jaar in de zomermaanden de handen uit de mouwen te steken in de natuur, maar heb je een te druk schema om op regelmatige basis te helpen? Wellicht is deze vrijwilligersvacature iets voor jou! De boswachters van Natuurmonumenten zijn namelijk op zoek naar mensen die op oproepbasis willen meehelpen op woensdag of donderdag met hooien in onze gebieden aan de noordzijde van Rotterdam en Midden-Delfland.

 • logo