Ga direct naar inhoud
Overzicht

Vrijwilligersvacatures

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige natuurbeheerders IJzerenbos en Limbrichterbos

  Steek jij graag de handen uit de mouwen? En ben je een echt natuur- en buitenmens? Woon je in de omgeving van het IJzerenbos en/of het Limbrichterbos én ben je regelmatig beschikbaar? Dan is de functie van vrijwilliger natuurbeheer iets voor jou!
  In de beheereenheid Zuid-Limburg zijn meerdere vrijwilligersgroepen actief die de
  boswachters van Natuurmonumenten ondersteunen met beheerwerkzaamheden. In het IJzerenbos en het Limbrichterbos starten we een nieuwe groep beheervrijwilligers.

 • Vrijwilligersvacature

  Vacature vrijwilliger ledencommissie Noord-Holland

  Draag je de natuur en het landschap van Noord-Holland een warm hart toe? Wil je namens de leden actief meedenken/-praten rondom het beleid van Natuurmonumenten? En vind je het leuk om een specifieke taak op je te nemen zoals bijvoorbeeld het organiseren van een thema-avond voor de achterban, of een bijdrage te leveren aan de regionale of landelijke thema’s van Natuurmonumenten? Deze kans krijg je door lid te worden van de ledencommissie van vereniging Natuurmonumenten.

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige natuurbeheerder Fochteloërveen

  Samen met andere natuurliefhebbers je inzetten voor het beheer van één van de laatste hoogveengebieden in West-Europa. Hoe leuk is dat? Lekker je handen uit de mouwen, niet moeilijk en vooral heel nuttig! Voor een nieuw op te starten vrijwilligersgroep zoeken we buitenmensen. Samen voer je diverse beheerwerkzaamheden uit op verschillende locaties in het Fochteloërveen. Hierdoor is het vrijwilligerswerk afwisselend en altijd op een prachtige plek in de natuur.

 • Vrijwilligersvacature

  Wij zoeken vrijwillige natuurbeheerders voor de Hoeksche Waard!

  Ben je graag buiten, een beetje handig en lijkt het je wat om eens per 2 weken op woensdag de handen uit de mouwen te steken in een aantal prachtige natuurgebieden? Dan zoeken we jou!

 • Vrijwilligersvacature

  Wij zoeken vrijwillige boswachters voor de Hoeksche Waard!

  Lijkt het je heerlijk om in de weekenden lekker buiten te zijn en door de prachtige natuurgebieden van Natuurmonumenten te wandelen? En daarnaast een oogje in het zeil te houden als gastheer of gastvrouw deze gebieden? Dan zoeken wij jou!

 • Vrijwilligersvacature

  Word jij onze nieuwe vrijwilliger bij het gastteam?

  Het gastteam van de Zaandstee zorgt voor een gastvrije ontvangst in het informatiecentrum de Zaandstee. Deze sfeervolle locatie bevind zich naast de schaapskooi Achter 't Zaand in Dwingeloo. Je informeert gasten over het Nationaal Park Dwingelderveld, Natuurmonumenten en in het bijzonder over de kudde Drentse heideschapen en het belangrijke werk wat ze uitvoeren. Ook werk je samen met het Wolteam, die meestal een demonstratie wolverwerking geeft tijdens de openingstijden.

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger onderhoud fluisterboten Nieuwkoopse Plassen

  Ben jij handig en heb je verstand van elektrotechniek? Vind jij het leuk om het technische onderhoud aan onze fluisterboten te doen?

 • Vrijwilligersvacature

  Beheer vrijwilliger Bergherbos

  Samen met andere natuurliefhebbers je inzetten voor de natuur en landschappen. Hoe leuk is dat? Lekker je handen uit de mouwen, niet moeilijk en vooral heel nuttig! Het uitvoeren van diverse natuurbeheer werkzaamheden gebeurt in natuurgebied Bergherbos en de Byvanck. En één ding is zeker je hebt gegarandeerd een prachtige werkplek in de frisse lucht.

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilligers gezocht 's-Gravelandse Buitenplaatsen

  We zoeken verschillende beheervrijwilligers voor onze groepen op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen. De buitenplaatsen zijn in de 17e eeuw aangelegd door rijke kooplieden uit Amsterdam. Natuur en cultuurhistorie komen hier prachtig samen. De vacatures gaan om echt buitenwerk; beheer van fruitbomen en bijzondere planten en bomen in de siertuin en de Rhodondendronvallei.

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger Japanse duizendknoop-brigade landgoed Velhorst

  Samen met andere natuurliefhebbers je inzetten voor de natuur en landschappen. Hoe leuk is dat? Lekker je handen uit de mouwen, niet moeilijk en vooral heel nuttig! Het verwijderen van Japanse duizendknoop is noodzakelijk om Landgoed Velhorst te beschermen tegen deze invasieve exoot. En één ding is zeker je hebt gegarandeerd een prachtige werkplek in de frisse lucht.