Big Bugs!

Waar

Bezoekerscentrum De Wieden

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
Kinderen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Big Bugs!

Stel je voor: je staat onverwachts oog in oog met een levensgrote kever of een enorm stippelbeestje…. Wat doe je?
Ga je hun harige poten bewonderen en wellicht even aaien? Gil je het uit en maak je dat je weg komt? Deze beestjes zijn mensvriendelijk ….maar pas op…..niet voeren!

De Big Bugs komen op 18 augustus met drie insecten naar Bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster. Een boswachter/dompteur probeert de beesten een beetje in de gaten te houden met veel komische situaties tot gevolg. Assistentie is nodig!

Wil jij deze levensgrote insecten wel eens in de ogen kijken?

Er zijn drie voorstellingen van een half uur. Reserveren is verplicht. De voorstellingen worden gratis aangeboden door een bijdrage van het Fonds Podiumkunsten. 

Combineer de grappige voorstelling met een ontdekkingstocht naar de echte gevaarlijke rovers en vriendelijke vegetariërs in het water van De Wieden!  Deze prachtige waterdiertjes zijn gelukkig wel een stuk kleiner! Een natuurgids helpt je op weg tijdens de OERRR kinderactiviteit WiedenWaterWereld. Het aantal plaatsen is beperkt, reserveren voor de WiedenWaterWereld is noodzakelijk.

Of maak na de voorstelling een spannende avontuurlijke tocht over drijvend land over het laarzenpad. Met trekpontjes zet je jezelf vier maal over naar de andere kant van het water. Zorg voor laarzen of schoenen die vies mogen worden. Reserveren is niet nodig, een zwemdiploma wel.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo