Ga direct naar inhoud
Op pad met kinderen

OERRR Vette Vogel Dag Oisterwijk 4 t/m 12 jaar

OERRR Vette Vogel Dag Oisterwijk 4 t/m 12 jaar

Waar

Bezoekerscentrum Oisterwijk

Kosten

Kinderen t/m 12 jaar
  • Normaal€ 6,00
  • Ledenprijs€ 4,20
Activiteit

OERRR Vette Vogel Dag Oisterwijk 4 t/m 12 jaar

Wist je dat in de winter sommige dieren in een diepe winterslaap duiken en een aantal vogels richting zonniger oorden vliegt? Maar voor de gevederde vrienden die in Nederland blijven, is de winter een taaie periode. Ze moeten extra inspanningen leveren om voedsel te vinden en zich warm te houden in de kou. Wil jij helpen om de winter voor deze vogels wat aangenamer te maken?

Kom en verwen de vogels met verrukkelijke vogelsnacks!

Doe mee aan onze vrolijke OERRR Vette Vogel Dag, speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in het gezellige bezoekerscentrum in de Oisterwijkse bossen. Leer hoe je de meest smakelijke vogelsnacks maakt.

Het beste van alles? Je mag al je creaties mee naar huis nemen, zodat je ook in je eigen tuin de vogels kunt verblijden met jouw zelfgemaakte traktaties. Of misschien wil je ze cadeau doen aan je familie en vrienden, zodat zij ook kunnen bijdragen aan het welzijn van onze vliegende vrienden.

En nadat je klaar bent met het knutselen van deze heerlijke snacks, ga je vast zelf nog even buiten spelen en vogels spotten. Samen kunnen we de winter voor deze vogels een stukje warmer maken.

Praktische info

  • Voor kinderen van 4 - 12 jaar
  • Dit is een activiteit zonder de ouders, die mogen lekker ontspannen in het bos of bij Groot Speijck.
  • Duur: 1 uur en 15 minuten
  • Reserveer je ticket(s) online 
  • Deze activiteit is niet geschikt als verjaardagsfeest. Op zoek naar een verjaardagsfeestje? Kijk op Leuk verjaardagsfeestje

OERRR is overal

Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven. Gezond, gratis en altijd beschikbaar. Kijk snel op Wat is OERRR?

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen