Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Wandelen

Op zoek naar reptielen in het Bergherbos

Op zoek naar reptielen in het Bergherbos

Waar

Bergherbos

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 10,00
  • Ledenprijs€ 7,00

Geannuleerd

Activiteit

Op zoek naar reptielen in het Bergherbos

Ontdek van alles over het leven van hagedissen en slangen tijdens deze wandeling langs de reptielencorridor in het Bergherbos bij Montferland.

De boswachter neemt je mee naar de reptielencorridor, een speciale zone in het Bergherbos die speciaal voor hagedissen en slangen is aangelegd. Ook bezoek je plekken buiten de speciale corridor waar reptielen gespot kunnen worden.

Opwarmplekjes

Hagedissen en slangen zijn koudbloedig en moeten zich 's ochtends daarom eerst opwarmen voordat ze naar voedsel kunnen zoeken. Tijdens deze wandeling ontdek je zelf de plekken waar hagedissen zich kunnen opwarmen. Ook krijg je antwoord op vragen als: Waar vinden hagedissen en slangen verkoeling op zeer warme zomerse dagen? En wat eten ze eigenlijk? Waar vinden ze hun voedsel? Ontdek het allemaal tijdens deze leuke wandeling.

Praktische info

  • Koop van tevoren online een kaartje
  • Ook geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar
  • Honden kunnen niet mee

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo