Speciaal voor kinderen

Boswachterspreekuur (digitaal) met Boswachter Paul

Boswachterspreekuur (digitaal) met Boswachter Paul

Waar

Brunssummerheide

Kosten

Volwassen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
Kinderen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
  • Gratis

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Boswachterspreekuur (digitaal) met Boswachter Paul

Kom je regelmatig op de Brunssummerheide, in het Geuldal of in het Geleenbeekdal? De boswachter van Natuurmonumenten praat graag met jou over de natuur en de recreatiemogelijkheden in deze gebieden.

In deze tijd is bij elkaar komen lastig.  De boswachters schatten in dat er wel behoefte is aan een persoonlijkere manier van contact in deze gekke tijden. Daarom starten we een proef om deze ontmoetingen Coronaproof en dus digitaal te doen. Boswachter Paul Wijenberg van Natuurmonumenten zit iedere donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur klaar om al je vragen te beantwoorden.

Proefperiode voor dit initiatief: Dit boswachterspreekuur is wekelijks ingeroosterd tot en met donderdag 28 januari 2021.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Je meldt je aan voor deze ontmoeting via deze link.  Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je die donderdag op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan het gesprek. Installeer dat gratis programma eerst even op je computer svp. Je kunt zelf bepalen hoe laat je deel neemt aan het gesprek. Mogelijk word je in geval van drukte even in de wacht gezet...

Probeer het mee uit. Wellicht is het vreemd, een beetje lastig, maar... Coronaproof!

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo