Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Rondleiding door hoofdhuis en tuinen

Rondleiding door hoofdhuis en tuinen

Waar

Beeckestijn

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 9,00
  • Ledenprijs€ 5,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Rondleiding door hoofdhuis en tuinen

Tijdens een wandeling van anderhalf uur neemt een gids je mee door het hoofdhuis en langs de verschillende tuinstijlen. De rondleiding volgt de voetsporen van de bewoners van weleer én leidt je langs hoogtepunten uit de cultuurgeschiedenis van deze bijzondere buitenplaats, zoals de slangenmuren met leifruit en de onlangs opnieuw aangeplante bloemenwaaier.

Rijksmonument

Wist je dat Buitenplaats Beeckestijn met de gebouwen, tuinen en het hele parkbos een Rijksmonument is? Vanaf 2011 beheert Natuurmonumenten de tuinen en het parkbos van de buitenplaats. Vereniging Hendrick de Keyser draagt zorg voor het landhuis, de bijbehorende koetshuizen en de kapelwoning aan de achterzijde van het terrein.

Ledenkorting

Leden van Natuurmonumenten en huisgenoten van Vereniging Hendrick de Keyser krijgen korting op de rondleidingen. Zij betalen € 5 in plaats van € 9. Klik op direct aanmelden en vul je lidnummer en postcode in om gebruik te maken van deze korting. Leden of Huisgenoten van Vereniging Hendrick de Keyser klikken bij de aanmelding op "Verder gaan zonder lidnummer" en vullen in stap 4 de promocode in. Vergeet niet je kortingspas mee te nemen tijdens de excursie.

Rondleidingen op aanvraag

Daarnaast zijn er, op aanvraag, ook rondleidingen voor groepen mogelijk op andere dagen. Hier zijn kosten aan verbonden. Op verzoek en in onderling overleg kan een langere of kortere rondleiding afgesproken worden. Aanvraag rondleiding voor groepen kan via [email protected]kestijn.nl


In alle gevallen hebben de deelnemers de mogelijkheid om na afloop op eigen gelegenheid het hoofdhuis te bekijken.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo