Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Baardmannetjes in De Onlanden

Baardmannetjes in De Onlanden

Waar

De Onlanden

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 10,00
  • Ledenprijs€ 7,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Baardmannetjes in De Onlanden

Ontdek de baardmannetjes in De Onlanden

Hoe komen deze prachtige vogels in de winter aan hun voedsel in De Onlanden? En waarom bevriezen de poten van eenden eigenlijk niet in de winter in het koude water? Over dit en andere winterse wetenswaardigheden verteld de boswachter je meer als jullie samen op pad tijdens een wandeling van ongeveer 5 kilometer gaan in De Onlanden.

Niet vergeten

In de wintermaanden kan de wind erg guur zijn in De Onlanden. Vergeet daarom niet om geschikte kleding en schoenen aan te trekken. Verder is het slim om, als je er over beschikt, je eigen verrekijker mee te nemen!

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    De Onlanderij
  • Madijk 1, 9766 TZ Eelderwolde (DR)
  • 050 206 9028
  • [email protected]
  • Tom-Tom: Borchsingel Eelderwolde. Vanaf de Borchsingel wijzen borden je de weg naar De Onlanderij aan de Madijk. Parkeren kan bij het Borchkwartier. Als deze parkeerplaats vol is dan kun je parkeren bij de Hoornse Plas. De parkeerplaats bij De Onlanderij is alleen toegankelijk voor gebruikers met een fysieke beperking.
logo