Webinar bijwonen

Vogels in De Wieden – unieke combi online lezing & excursie

Vogels in De Wieden – unieke combi online lezing & excursie

Waar

De Wieden

Vertrekpunt

    Parkeerplaats vogelkijkhut De Auken

    Aukenweg8343 VA Giethoorn

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 25,00
  • Ledenprijs€ 17,50
Kinderen
  • Normaal€ 12,50
  • Ledenprijs€ 8,75

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Vogels in De Wieden – unieke combi online lezing & excursie

Boswachter Ronald Messemaker is al veertig jaar fervent vogelaar. In zijn online lezing geeft hij je achtergronden van de veelzijdige vogelwereld van De Wieden, een fantastisch vogelparadijs in Overijssel. Vervolgens ga je een paar dagen later samen met Ronald op excursie in het gebied om de vogels in het echt te bewonderen. In het weidse landschap met z'n hooilanden, kolkjes, trekgaten, rietvelden en moerasbos spot je gegarandeerd de mooiste soorten! We bezoeken plekken in het gebied waar je anders niet kan komen.

Winactie

Onder alle aanmelders verloten wij 1 exemplaar van het boek ‘Avifauna van Nationaal Park Weerribben-Wieden’ geschreven door o.a. Ronald!

Reserveren 

LET OP: Het ticket van deze activiteit geeft je toegang tot:

  • de online lezing op dinsdag 3 mei om 19.30 uur
  • de excursie in De Wieden op zaterdag 7 mei om 07.00 uur

Op je ticket staat alleen het tijdstip van de fysieke excursie. Wil je alleen naar de online lezing? Dat kan! Boek dan hier je ticket. Ongeveer 4 uur voor aanvang van de lezing ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan de online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo