Ga direct naar inhoud
Wandelen

Fotoworkshop Basis, Beeldig, Buiten

Fotoworkshop Basis, Beeldig, Buiten

Waar

Duinen van Goeree

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 42,50
  • Ledenprijs€ 29,75
Activiteit

Fotoworkshop Basis, Beeldig, Buiten

De Kwade Hoek is de plek waar de zee land maakt. Waar geen dag hetzelfde is en de elementen het landschap bepalen. De ideale locatie voor een fotoworkshop. 

Ga je graag met een fototoestel de natuur in en ben je nog nooit in de Kwade Hoek geweest? Of kom je er juist regelmatig maar wil je meer leren over het maken van mooie plaatjes? Dan is dit een kans om het uitgestrekte duingebied met haar brede stranden te ontdekken. We combineren de kennis van fotografe Louise Poortvliet (https://www.louisepoortvliet.nl) met die van de boswachter van Natuurmomenten van het gebied voor een bijzondere workshop waarbij de verwondering voor de natuur en hoe je dat het beste kan vastleggen centraal staat. In een klein gezelschap leer je de basisbeginselen van fotografie zoals compositie, perspectief en instellingen en ga je hier direct mee aan de slag.

Tips van de boswachter tijdens deze wandeling

* Neem je camera mee·        

* Neem je eventueel je verrekijker mee

* Draag warme kleding

* Trek hoge, dichte wandelschoenen of laarzen aan

* De wandeling duurt ongeveer 2 uur, de uitleg 2 x ½ uur (voor en na de wandeling)

* Je kunt gratis parkeren

* Koffie/thee inbegrepen

Annuleren

Vermeld bij boeking je mobiele nummer, zodat Natuurmonumenten je kan bereiken bij annulering i.v.m. de weersomstandigheden (regen, te harde wind of onweer) of te weinig deelnemers.

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid