Ga direct naar inhoud

Vakantiewoning De Diekel in Twente

Sla de gordijnen open en kijk uit over de glooiende velden en bossen. Na een verblijf in oude boerderij De Diekel ben je zeker ontspannen. Ga wandelen, fietsen of mountainbiken in het dal van Hazelbekke. Boek nu een verblijf in boerderij De Diekel.

Vakantiewoning De Diekel in Twente

Vakantiehuis aan de bosrand

Aan de bosrand in de glooiende heuvels ligt de oude boerderij De Diekel. Van binnen is dit vakantiehuis modern. Er is plek voor 6 personen, er zijn drie slaapkamers, twee badkamers en een kinderbed. Er is wifi en een wasmachine. Huisdieren zijn niet toegestaan. 

Uitzicht over de heuvels van Twente

In het dal van de Hazelbekke staat boerderij De Diekel. Wandel vrij door het kleinschalige gebied op de aangewezen wandelpaden, of maak een fietstocht door Hazelbekke en Beneden-Dinkeldal. De heuvels lenen zich uitstekend voor een rondje op de mountainbike. Of maak een uitstapje naar historische stad Ootmarsum. Of ga een dagje naar Duitsland, je bent er zo!

Vakantiewoningen bij Buitenleven Vakanties

Ontsnap aan de drukte van de bewoonde wereld en kom tot rust in de natuur. In verschillende gebieden van Natuurmonumenten kun je vakantiewoningen huren van Buitenleven Vakanties. Buitenleven Vakanties is een samenwerking van verschillende natuurbeheerders, waaronder Natuurmonumenten. Deze vakantiewoningen zijn altijd rustig gelegen. Kies bijvoorbeeld voor een monumentale boerderij, een eco lodge, een landhuis of zelfs een kasteel.

Boek nu je verblijf in boerderij De Diekel bij Buitenleven Vakanties.

Vakantiewoning De Diekel in Twente
Woonkamer van vakantiewoning De Diekel

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Vakantiewoning De Diekel