Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Wandelen

Paddenstoelen zien op 10/10

  • Geschikt voor rolstoel

Paddenstoelen zien op 10/10

Waar

Kampina

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
Kinderen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
  • Gratis

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Paddenstoelen zien op 10/10

De herfst is een van de mooiste seizoenen in de natuur. De fascinerende vormen en kleuren van paddenstoelen dragen daar zeker aan bij. Daar willen wij iedereen van laten genieten. Daarom staat op 10 oktober, in de Week van de Toegankelijkheid, de Van Tienhovenroute op de Kampina in het teken van paddenstoelen. Natuurmonumenten organiseert deze activiteit in samenwerking met het gehandicaptenplatform 's-Hertogenbosch en de reumavereniging Eindhoven.

Starten tussen 11.00 uur en 14.00 uur

Je wandelt zelf de route van 2,5 km. Onderweg kom je boswachters tegen die je meer vertellen over het natuurgebied en je kennis laten maken met verschillende paddenstoelen. Halverwege kom je op een prachtig duin dat uitkijkt over de Zandbergse vennen. Hier wacht een verwarmende traktatie.

Praktische informatie

Iedereen is welkom bij deze activiteit. De route is door de halfverharding ook geschikt voor mensen die wat slechter ter been zijn en voor rolstoelen en scootmobielen. Langs de route staan meerdere banken om uit te rusten en bij de parkeerplaats wordt voor deze dag een rolstoeltoegankelijk toilet geplaatst. Vergeet je niet aan te melden via de aanmeldknop op deze pagina. Reserveer voor iedereen die meegaat!

Week van de Toegankelijkheid

Onbeperkt genieten van de natuur? In de Week van de Toegankelijkheid organiseren de boswachters van Natuurmonumenten op meer dan 20 locaties activiteiten voor mensen met een beperking.

Bekijk hier alle activiteiten

 

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Parkeerplaats Huisvennen - Roond
  • Nianadreef, Boxtel (NB)
logo