Ga direct naar inhoud
Kamermuziekfestival

NMF Kamermuziekfestival: Kinderconcert Violiste Carla Leurs speelt Ferdinand het stiertje op Landgoed Haarzuilens

NMF Kamermuziekfestival: Kinderconcert Violiste Carla Leurs speelt Ferdinand het stiertje op Landgoed Haarzuilens

Waar

Landgoed Haarzuilens

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
 • Normaal€ 15,00
 • Ledenprijs€ 10,50
Kinderen
 • Normaal€ 10,00
 • Ledenprijs€ 7,00
Activiteit

NMF Kamermuziekfestival: Kinderconcert Violiste Carla Leurs speelt Ferdinand het stiertje op Landgoed Haarzuilens

Stiertje Ferdinand is vandaag in de koeienzaal van Hoeve Wielrevelt. Ferdinand is bijzonder: hij ruikt liever aan bloemetjes dan dat hij vecht met andere stiertjes. Daarom mag hij op een mooie kinderboerderij wonen, met veel andere dieren. Voor onze jongste bezoekers vertellen de winnaar van de Nationale Voorleeswedstrijd Danischa Bah en violiste Carla Leurs een prachtig muziekverhaal. Samen met haar eeuwenoude viool, en met muziek van Paganini, Bach en kinderliedjes, ga je op avontuur op de boerderij. Kom je daarna met ons spelen in de Speelnatuur van OERRR?

Moderne boerderij op historische gronden

Onder de rook van de stad Utrecht ligt de groene oase Haarzuilens. Er is altijd wat te zien. Hazen die in volle vaart door de velden zigzaggen. Met een beetje geluk zie je langs een van de vele sloten de blauwe flits van een ijsvogel of een ree die langs de bosrand graast. Het is een heerlijke plek om even met je gezin naar buiten te gaan.

Het Eigentijdse erf is als nieuwe poort tussen stad en platteland. Het is een belangrijke toegang voor bezoekers van landgoed Haarzuilens. Op het erf scharrelen kippen en konijnen rond en vind je een geurende moestuin. De kruiden die hier groeien, verwerkt Gasterij Wielrevelt in lunchgerechten. De moestuin en het erf worden doordeweeks onderhouden door de ‘zorgboeren’, een dagbestedingsproject. Het kantoor en de werkschuur van de boswachters van Natuurmonumenten bevinden zich ook op het erf. En hier vind je de leukste speelplek van Utrecht! Kom voor of na het concert langs in de Speelnatuur van OERRR. Speelnatuur op landgoed Haarzuilens is een natuurlijke speelplek waar je heerlijk kan ravotten. Spelen met water, zand en modder, balanceren over boomstammen, en nog veel meer! De boswachters van OERRR staan klaar om je alles te leren over de prachtige natuur.

Praktische informatie:

 • Voor of na het concert ben je welkom om te lekker spelen in de Speelnatuur van OERRR.
 • Adviesleeftijd bijwonen concert 4+.
 • Parkeren kan op de grote parkeerplaats, gelegen naast Thematerweg 5; in Haarzuilens. Leden van Natuurmonumenten parkeren hier gratis en kunnen uitrijden met hun lidmaatschapskaart. Niet-leden betalen euro 1,75 per uur.
 • Vanaf de parkeerplaats is het 5 minuten lopen naar de concertlocatie en Speelnatuur van OERRR.
 • De concertlocatie is rolstoeltoegankelijk. De speelnatuur op landgoed Haarzuilens is ook toegankelijk voor kinderen met een beperking. De speelnatuur is zo ingericht dat alle kinderen samen kunnen spelen.
 • Gasterij Wielrevelt is geopend om voor of na het concert iets te drinken.

NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten

Op 6, 7 & 8 oktober 2023 organiseren Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds de vierde editie van het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. Tijdens dit weekend kun je op 17 cultuurhistorische locaties van Natuurmonumenten komen genieten van kamermuziek, uitgevoerd door bekende musici en bevlogen talenten met instrumenten van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Bekijk hier alle locaties en data.

Kortingscode invoeren

Leden van Natuurmonumenten en donateurs van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds krijgen korting op de concerten. NMF-donateurs kiezen tijdens de bestelprocedure voor 'Boek direct' en vul bij stap 3 je promocode in. Deze promocode geeft recht op 30% korting op de prijs van 1 ticket. (exclusief horeca-arrangement) 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  Haarzuilens, Hoeve Wielrevelt