Jazz in het Kasteel - Denise Jannah

Jazz in het Kasteel - Denise Jannah

Waar

Hackfort

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 25,00
  • Ledenprijs€ 17,50
Kinderen
  • Normaal€ 12,50
  • Ledenprijs€ 8,75

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Jazz in het Kasteel - Denise Jannah

DENISE JANNAH
ZONDAG 12 FEBRUARI
15:00 uur start voorstelling (14:30 uur ontvangst)

Neerlands trots waar het gaat om jazz vocalen. Denise is de enige Nederlandse zangeres die door het befaamde Blue Note label ooit is getekend. Zij is van Surinaamse afkomst en studeerde aan het Hilversums conservatorium. Haar tweede album werd bekroond met een Edison. Ze trad o.a. op voor Nelson Mandela. Denise geeft een soulfull jazz optreden met uitstapjes naar de blues. In haar kielzog neemt zij mee een uitstekend viertal aan muzikanten. Met haar innemende persoonlijkheid zorgt zij altijd voor een onvergetelijk event.

WELKOM VANAF 14.30 UUR
U kunt vooraf of na afloop van het concert een tafel reserveren bij de keuken van Hackfort, zij hebben maar een beperkt aantal tafels, dus wij adviseren u op tijd te reserveren.

Kasteel Hackfort van Westerholtzaal
Baakseweg 8 – 7251 RH Vorden

P
Parkeren kan op het parkeerterrein, wanneer u lid bent van Natuurmonumenten en met de auto komt, vergeet niet uw ledenpas mee te nemen, dan kunt u gratis parkeren.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Tickets retourneren of ruilen is helaas niet mogelijk, mocht u achteraf toch niet kunnen, dan kunt u altijd proberen om familie, vrienden, kennissen of buren blij te maken met uw kaartje(s). Graag wel even een berichtje zodat wij de naam op de gasten lijst aan kunnen passen.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

Toegankelijkheid

Extra informatie

logo