Jazz in het Kasteel – Dorona Alberti zingt muziek van James Bond

Jazz in het Kasteel – Dorona Alberti zingt muziek van James Bond

Waar

Hackfort

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 25,00
  • Ledenprijs€ 17,50
Kinderen
  • Normaal€ 12,50
  • Ledenprijs€ 8,75

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Jazz in het Kasteel – Dorona Alberti zingt muziek van James Bond

Dorona Alberti zingt de muziek van: James Bond met haar eigen band

Dorona Alberti is één van de beste zangeressen van Nederland op het gebied van Jazz en Fusion. Zij beheerst het repertoire en neemt de luisteraar en vooral ook de kijker mee in het verhaal dat zij zo expliciet kan vertellen middels haar flexibele stem. Muzikaal maar vooral ook theatraal staat zij op het podium haar publiek te vermaken.

Dorona is al jarenlang het gezicht van de band Gare Du Nord. Hun album Sex ‘n’ Jazz behaalde in 1998 de dubbel platina status. Naast Gare du Nord heeft Dorona Alberti ook diverse theaterprogramma’s waarmee ze door het land tourt o.a. dus deze James Bond tour. Op de grotere podia doet ze de optredens i.s.m. het Metropole Orkest. Hier in het kasteel komt ze met haar eigen band. De line-up is alsvolgt: Dorona Alberti Vocals,  Charly Zastrau toetsen, Cord Heineking bas, Achim Heine percussie, Bast Gambery Beats, Techniek Jan Jongeneel.

DEUREN OPEN VANAF 14.30 UUR

Na afloop kunt u een tafel voor het diner reserveren in het restaurant de Keuken van Hackfort. Speciaal voor de concerten zijn enkele tafels beschikbaar, echter wel beperkt. Tip: grijp niet mis, dus reserveer op tijd.

Parkeren met de auto kan op het parkeerterrein van landgoed Hackfort. Parkeren is gratis voor leden van Natuurmonumenten. Mbv uw ledenpas rijdt u eenvoudig de parkeerplaats af, dus neemt u de pas mee.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

Toegankelijkheid

Extra informatie

logo