Cultureel

Op de digitale koffie bij boswachters Ellen en Daan

Op de digitale koffie bij boswachters Ellen en Daan

Waar

Landgoed Mookerheide

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
Kinderen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
  • Gratis

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Op de digitale koffie bij boswachters Ellen en Daan

Woon jij vlak bij de Mookerheide of kom je wel eens genieten van het Groesbeekse bos? Wandel je regelmatig op de Sint-Jansberg, ga je graag naar Heumensoord of geniet je regelmatig van de Haterse Vennen? De boswachters van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer kletsen graag met je over de natuur in het Rijk van Nijmegen.
In deze tijd is bij elkaar komen lastig. De koffiemiddagen hebben dan ook al een tijd stil gelegen. Wij merkten dat er wel behoefte is aan deze middagen, daarom gaan wij een proef starten om deze middagen digitaal te doen. Boswachter Ellen Luijks van Natuurmonumenten en boswachter Daan Meeuwissen zullen de laatste woensdagmiddag van de maand tussen 15.00 en 17.00 uur klaar zitten om al uw vragen te beantwoorden of gewoon gezellig te kletsen. 

Hoe gaat het in zijn werk? Je meldt je aan voor deze middag via de website natuurmonumenten.nl/rijk-van-nijmegen en dan door klikken op agenda. Ongeveer een uur voor 15.00 uur ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je kunt deelnemen aan het gesprek. Je kunt zelf bepalen hoe laat je deel neemt aan het gesprek. 

Wij hopen ook op deze digitale manier vele mensen te verwelkomen. 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo