Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Op pad met kinderen

OERRR Bosgeheimen voor kleuters op landgoed Oud Groevenbeek

OERRR Bosgeheimen voor kleuters op landgoed Oud Groevenbeek

Waar

Oud Groevenbeek

Vertrekpunt
Kosten
Kinderen
 • Normaal€ 7,00
 • Ledenprijs€ 4,00
 • € 4,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

OERRR Bosgeheimen voor kleuters op landgoed Oud Groevenbeek

Speciaal voor kleuters. We maken een avontuurlijke tocht door het bos. Onderweg doen we allerlei leuke ontdekkingen en maken we kennis met een aantal bosbewoners. Tijdens de tocht leren we over de dieren in het bos.

Weet jij hoe dieren zich gedragen?
Spring als een eekhoorn tussen de bomen en struiken of sluip door het gras als een muisje. voel de modder tussen je tenen op het blote voeten pad. Kruip in de huid van verschillende dieren en leer meer over hoe zij zich gedragen in het bos van landgoed Oud Groevenbeek. Je vindt dit bos op de Veluwe tussen Ermelo en Putten. Het is de perfecte plek om actief bezig te zijn in de natuur en aansluitend kan je er ook nog spelen in de speelnatuur.

Praktische informatie

 • voor kinderen tussen 3 en 7 jaar (volwassenen hoeven zicht niet aan te melden!)
 • Geschikt voor gezinnen
 • Je kunt starten tussen 14.00 – 15:30 uur
 • Laat voor de zekerheid je telefoonnummer achter tijdens de aanmelding.
  We kunnen je bellen als we deze excursie moeten annuleren in verband met slecht weer of te weinig deelnemers
 • Voor deze excursie geldt een minimum van 5 deelnemers
 • controleer jezelf op teken na een bezoek aan de natuur

OERRR activiteiten

Op landgoed Oud Groevenbeek kun je regelmatig meedoen aan leuke OERRR activiteiten zoals vogelhuisjes timmeren, kriebelbeestjes zoeken, uilenballen pluizen of meedoen met de lichtjestocht. Kinderen die lid zijn, ontvangen altijd een flinke korting op deze activiteiten. Nog geen lid van OERRR? Je bent al lid vanaf  €15,- per maand (dat is slechts  €1,25 per maand). Wordt je lid bij het theehuis dan krijg je een lief knuffeltje als cadeau.

Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven. Kijk snel op Wat is OERRR?

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  Theehuis Oud Groevenbeek
 • Putterweg 238, 3851 VG Ermelo (GD)
 • Parkeerplaats Bosbad PuttenZuiderveldweg 6, 3881 LJ Putten (GD)Routebeschrijving

  Vanaf hier naar Theehuis Oud Groevenbeek: Keer terug in de richting van de ingang van de parkeerplaats. Ga bij het toegangshuisje van het zwembad niet naar binnen maar volg het voetpad langs het hek. Sla linksaf de Putterweg in. Theehuis Oud Groevenbeek ligt na 500 meter aan de rechterhand, naast de Speelnatuur van OERRR.

logo