Vakantiesuites Villa Oud Groevenbeek op de Veluwe

Logeren in een Rijksmonumentale villa? Dat kan op Oud Groevenbeek. Verscholen in de bossen tussen Putten, Ermelo en Drie ligt dit kleine, maar bijzondere landgoed. Hier proef je de grandeur van begin 1900, met het comfort van nu.

Logeren in een Rijksmonumentale villa? Dat kan op Oud Groevenbeek. Verscholen in de bossen tussen Putten, Ermelo en Drie ligt dit kleine, maar bijzondere landgoed. Hier proef je de grandeur van begin 1900, met het comfort van nu.

Comfortabel

Alle suites zijn royaal, ze bestaan uit een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. De nieuwe inrichting sluit aan bij de sfeer van toen en is tegelijk van een comfortniveau zoals nu verwacht mag worden. Het kleurgebruik binnen sluit aan bij de kleuren van de buitenzijde. Alle suites hebben gratis WIFI.

De villa

De karakteristieke villa Oud Groevenbeek, een Rijksmonument in Jugendstil-bouwstijl, is met veel respect voor de originele details gerenoveerd. Het resultaat zijn vijf stijlvolle, royale vakantiesuites midden in de weelderige omgeving van een landgoed.

Duurzaam

Natuurmonumenten streeft naar zoveel mogelijk duurzaamheid. Daarom is een groot deel van het meubilair in de suites van gerecycled materiaal. Ook de verwarming is zeer milieuvriendelijk: het is een houtkachel die gestookt wordt met houtsnippers uit eigen bos.

De vakantiesuites

 

  • Tuinsuite (2-4 pers.), begane grond, met veranda. Boeken >>
  •  Laansuite (2-4 pers.), 1e verdieping, met balkon. Boeken >>
  •  Vijversuite (2-4 pers.), 1e verdieping, met klein balkon. Boeken >>
  •  Torensuite (4-6 pers.), 2e verdieping, met kamer in de toren. Boeken >>
  •  Lindensuite (2 pers.), 2e verdieping, met bedstee. Boeken >>
  • Totale villa (20 pers.) Boeken >>

Voorproefjes

Maak alvast een wandeling op Oud Groevenbeek om een kijkje te nemen. Klik hier voor een rondwandeling of download de route in de gratis route app!