Vilt 3-daagse 'Tekens van het land'

Vilt 3-daagse 'Tekens van het land'

5 km

Waar

Lionserpolder

  Activiteit

  Vilt 3-daagse 'Tekens van het land'

  Deze 3-daagse workshop begint met een korte autotocht door het typisch Friese kleiweide-landschap van Nij Baarderadiel. Op enkele bijzondere plekken zal de tijd worden genomen om rustig rond te kijken en foto’s te nemen. Hierna gaan de deelnemers de indrukken die zijn opgedaan omzetten in een eigen ontwerp en vilt-kunstwerk, begeleid door Truus Huijbregts.

  In het tweede onderdeel van de vilt 3-daagse gaan de deelnemers onder begeleiding van een boswachter van Natuurmonumenten en Cora Jongsma op een wandeling door de Lionserpolder. Hierbij kom je op plekken die normaal niet toegankelijk zijn voor het publiek. Een unieke manier om het Friese landschap te beleven! De Lionserpolder heeft fantastische structuren die een inspiratiebron kunnen zijn voor het maken van vilt. Tijdens de wandeling laat Cora zien hoe deze landschappelijke patronen in het landschap te herkennen zijn. De ervaring van het waarnemen van landschappelijke structuren kunnen vertaald worden in een uniek viltwerkstuk waarin het landschap van de Lionserpolder voelbaar is in vilt.

  De 3-daagse vindt plaats van 7 tot en met 9 juli 2018 en kost €300,- p.p., inclusief lunch/koffie/thee, exclusief materialen. Leden van Natuurmonumenten krijgen €5 korting op deze workshop.

  Meer informatie en de mogelijkheid je aan te melden vind je op http://www.tekensvanhetland.nl/workshop.html

  Vilt 3-daagse 'Tekens van het land'

  do. 02 aug. 2018 - 19:00