Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Wandelen

Beversporen bij Thorn

Beversporen bij Thorn

3 km

Waar

Maasvallei

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 10,00
  • Ledenprijs€ 7,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Beversporen bij Thorn

Geheimen van de bever

Leo Koster en Antoinette van Oosten gaan je als enthousiaste en ervaren gebiedsgidsen voor in een speurtocht naar beversporen, zoals afgeknaagde takken en bomen in de struinnatuur bij Koningssteen. Zo krijg je samen met hun boeiende verhalen een bijzondere kijk op deze prachtige dieren. Ondertussen maak je kennis met andere geheimen van dit ruige natuurgebied.

Belangrijke bewoner

De bever is een bijzonder dier en is terug van weggeweest in Limburg. De Maasvallei met zijn ruige natuur in de oevergebieden is één van de plaatsen waar de bever zich prima thuis voelt. Voor Natuurmonumenten is de aanwezigheid van de bever een belangrijke aanwijzing dat het goed gaat met de natuur in de Maasvallei.

Praktische informatie

  • Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
  • Graag een kwartier voor aanvang aanwezig zijn.
  • Doe stevige, waterdichte schoenen en kleding aan die vuil mag worden.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo