Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Lichtjestocht

Waar

Mookerheide

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 12,50
  • Ledenprijs€ 10,00
Kinderen
  • Normaal€ 7,50
  • Ledenprijs€ 5,00
  • € 5,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Lichtjestocht

                                               Vrede is een oud verhaal

                                               dat met een ster begint.

                                               Een stal, een houten kribbe

                                               en een kind…

 

Op 15 december a.s. organiseert Natuurmonumenten een bijzondere activiteit. Voor de eerste keer wordt op Landgoed Mookerheide een lichtjestocht georganiseerd.

Vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur zijn alle kinderen, moeders, vaders, oma’s, opa’s en iedereen welkom om de lichtjestocht van 2,5 km te wandelen. De kerstsfeer kan dan op Landgoed Mookerheide beleefd worden.

Onder het sterrenblinken wandel je naar de sterrenwachters. Misschien zie je bij goed weer de kerstster wel door de telescopen. Een lied zal weerklinken. De herdertjes zijn deze avond in het veld. Hun schapen vinden het fijn om geknuffeld te worden. Midden in de winternacht vertelt een  verhalenverteller het aloude, bijzondere kerstverhaal. Om op te warmen is er tijdens de tocht lekkere warme chocomel. En meer…

Komt allen tezamen bij de lichtjestocht op Landgoed Mookerheide!

Praktische informatie
Tijdens deze avond op 15 december word je vanaf 18.00 uur welkom geheten bij de kassen op Landgoed Mookerheide. Je kunt tot maximaal 21.00 uur over de wandeling doen. Dit is een gezinsactiviteit. Wil je ook mee? Meld je dan aan. Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk!  

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo