Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Herfst van OERRR

Waar

Nationaal Park Dwingelderveld

Kosten
Kinderen
  • Normaal€ 7,00
  • Ledenprijs€ 4,00
  • € 4,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Herfst van OERRR

Een mooie wandelstok komt altijd van pas bij een lekkere herfstwandeling. Neem zelf een mooie stok mee of zoek er een uit bij het bezoekerscentrum. Met wol, veren, schelpen en allerlei andere dingen maak je deze tot jouw eigen stok. Wil je er wat kleur op? Geef hem dan nog een likje verf. Met deze stok wordt wandelen een feest! Geef je hieronder op voor deze activiteit. Terwijl jouw wandelstok staat te drogen, kun je een blik werpen op de paddenstoelentafel die in het bezoekerscentrum staat. Een gids van Natuurmonumenten geeft daarbij uitleg. Je kunt ook mee met een mini-excursie waarbij je zelf paddenstoelen gaat zoeken. Hiervoor hoef je je niet aan te melden, maar vragen wij een vrijwillige bijdrage.

 

Aan het eind heb je natuurlijk honger gekregen en eet je een lekkere kop paddenstoelensoep. Deze is ter plekke te koop.

 

Leeftijd: gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar

 

Kosten wandelstok maken: leden 4,- niet-leden 7,- p.p.

 

Groepen en feestjes

Wil je met meer dan 8 personen deelnemen aan één van onze activiteiten? Doe dan een excursie op aanvraag. Voor een excursie met volwassenen en/of kinderen kun je hier contact met ons opnemen en voor een kinderfeestje kun je hier contact met ons opnemen. Let op: aanmelden moet minimaal drie weken van te voren.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Nationaal Park Dwingelderveld
  • Benderse 22, 7963 RA Ruinen (DR)
  • 0522 47 29 51
  • Vanaf de A28 neem je bij Pesse de afslag naar Ruinen. In het centrum van Ruinen neem je de richting Ansen, vlak voor Ansen sla je rechtsaf naar het bezoekerscentrum Dwingelderveld. Na anderhalve kilometer kun je vlakbij het bezoekerscentrum parkeren.
logo