Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Dieren spotten

Reeën wandeling Achter 't Zaand

Reeën wandeling Achter 't Zaand

4 km

Waar

Nationaal Park Dwingelderveld

Vertrekpunt

Parkeerplaats bij nieuwe familiepad

Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 10,00
  • Ledenprijs€ 7,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Reeën wandeling Achter 't Zaand

De avond valt over Nationaal Park Dwingelderveld. De schemer geeft veel dieren dekking bij het zoeken naar voedsel. Ook de reeën durven zich nu te laten zien.

Ga mee op zoek naar deze prachtige, sierlijke dieren. De gids neemt je mee naar plekken waar vaak reeën worden gezien. Maar de natuur heeft nog veel meer moois te bieden als het begint te schemeren. Pak je verrekijker, trek laarzen of stevige schoenen aan en regenkleding in de rugzak. Reeën kunnen erg goed horen dus krakende kleding kun je beter thuislaten.

  • Vooraf aanmelden is vereist.
  • De minimum leeftijd voor deze excursie is 12 jaar.
  • Bij onweer gaat de excursie niet door. Geef je mobiele nummer door, zodat we je tijdig kunnen bereiken.
  • Controleer jezelf op teken na een bezoek aan de natuur.

Groepen en feestjes

Wil je met meer dan 8 personen deelnemen aan één van onze activiteiten? Doe dan een excursie op aanvraag. Voor een excursie met volwassenen en/of kinderen kun je hier contact met ons opnemen en voor een kinderfeestje kun je hier contact met ons opnemen. Let op: aanmelden moet minimaal drie weken van te voren.

logo