Workshop wolkrans

Waar

Nationaal Park Dwingelderveld

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 50,00
  • Ledenprijs€ 35,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Workshop wolkrans

De basis

We werken met strokransen en de wol van het Drentse heideschaap. Deze schapen hebben een gecombineerde vacht van wol en lange haren. Het heeft een robuuste uitstraling die ideaal is voor het maken van kransen.

Aan de slag

Als de wol bevestigd is dan kun je de krans versieren, met materialen van het seizoen. Wij zorgen voor de kransen, bevestigingsmateriaal, de wol en linten.

Het wolteam van de Zaandstee begeleidt je bij dit proces, maar je zult ongetwijfeld ook eigen ideeën hebben en/of elkaar inspireren. En natuurlijk nemen we een pauze voor koffie/thee en een lekkernij.

Het resultaat

Het wolteam van de Zaandstee begeleidt je bij dit proces, maar je zult ongetwijfeld ook eigen ideeën hebben en/of elkaar inspireren. Natuurlijk stoppen we voor koffie/thee met wat lekkers.

Tips 

Er zijn linten aanwezig om te verwerken maar neem ook vooral eigen aanvullend materiaal mee.

Route

Zet de auto op de parkeerplaats van Staatsbosbeheer, Achter 't Zaand, 7963 RA Dwingeloo en loop vandaar via het zandpad richting de hei (ongeveer 10 minuten), daarna rechtsaf richting schaapskooi. Start workshop: Schaapskooi Achter 't Zaand 4 in Lhee. 

 

 

 

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo