Hardlopen

Pim Mulierloop in Zuid-Kennemerland

Pim Mulierloop in Zuid-Kennemerland

Waar

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

  Activiteit

  Pim Mulierloop in Zuid-Kennemerland

  Doe mee aan de Pim Mulierloop, een loopevenement in de duinen van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Kies uit de 10 kilometer en de 10 Engelse Mijl. Het parcours loopt door het duingebied over verharde paden.Je loopt afwisselend over heuveltjes, door open terrein en door het bos.

  Schrijf je hier in

  Wat is er mooier dan hardlopen door de natuur? De Pim Mulierloop zou de Pim Mulierloop niet zijn zonder het afwisselende decor van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De boswachters van Natuurmonumenten houden dit gebied in topconditie, met ruimte voor mens en dier. Je kunt de natuur steunen door als deelnemer aan de Pim Mulierloop een vrijwillige bijdrage te doen aan Natuurmonumenten.

  Red onze insecten

  Dit jaar besteedt Natuurmonumenten extra aandacht aan insecten. Het gaat namelijk slecht met onze insecten, in 30 jaar tijd is 76% van de insecten verdwenen. Insecten zijn onmisbaar als bestuiver van planten, bodemverbeteraar en voedsel voor andere dieren. Als de insecten verdwijnen, verdwijnen ook de andere dieren en planten uit ons landschap. Daarom zet Natuurmonumenten zich in voor de insecten. Op landgoed Haarzuilens zaaien we akkerranden in met talloze bloemen, een ideale plek voor de insecten. Help je ook mee? Alle donaties aan de Pim Mulierloop gaan naar de insecten. Met jouw bijdrage gaan we de insecten in Nederland redden.

  Doe mee en steun de natuur

  Pim Mulierloop in Zuid-Kennemerland

  zo. 14 okt. 2018 - 10:00