Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Weidevogels spotten met boer Arie in Midden-Delfland

Weidevogels spotten met boer Arie in Midden-Delfland

2 km

Waar

Polder Noord-Kethel

Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 10,00
  • Ledenprijs€ 7,00
Kinderen
  • Normaal€ 5,00
  • Ledenprijs€ 3,50
  • € 3,50

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Weidevogels spotten met boer Arie in Midden-Delfland

Neem een kijkje op de boerderij van boer Van den Berg en speur naar weidevogels in Midden-Delfland. Deze wandeling is leuk voor het hele gezin!

Wandeling met de boer

Ga mee met boer Arie van den Berg op de boerderij in Midden-Delfland. Tijdens de wandeling laat hij je zien hoe een biologisch melkveebedrijf eruit ziet. Er zijn kalfjes en lammetjes die we kunnen aaien. Ook is er koffie, thee en limonade.

Op zoek naar de weidevogels in Midden-Delfland

Na het bezichtigen van de boerderij springen we op een hoge boerenkar. Vanaf de wagen zie je de graslanden van Midden-Delfland en kun je de nesten zelf ontdekken en observeren. Je ontdekt alles over de wondere wereld van de weidevogel!

Kijk voor meer informatie over zijn boerderij op www.hoeveackerdijk.nl

Rijk aan weidevogels

Gelukkig is de polder in de Schiezone nog steeds rijk aan weidevogels. Boeren en natuurbeschermers gaan hier in Midden-Delfland de komende jaren nog meer doen voor de grutto en andere ‘boerenvogels’. Tijdens de wandeling laat biologische boer Arie graag aan jou zien wat er allemaal komt kijken bij goed weidevogelbeheer.

Tips van de boswachter tijdens het weidevogels kijken

  • Trek stevige schoenen of laarzen aan
  • Neem je verrekijker mee
logo