Fotoworkshop Bloeiende Heide

Fotoworkshop Bloeiende Heide

Waar

Visdonk

Kosten

Volwassen
 • Normaal€ 27,50
 • Ledenprijs€ 19,25

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Fotoworkshop Bloeiende Heide

Samen met fotografen Astrid Brouwers en Frans Tijink ga je op pad op landgoed Visdonk. Samen gaan we aan de slag om de paarse pracht van struikheide en dopheide vast te leggen. Daarnaast vertelt de boswachter meer over het gebied en de heide. Met je deelname steun je het werk van Natuurmonumenten.

Maak kennis met:

Astrid Brouwers

Astrid Brouwers (1980) is meer dan 10 jaar actief als natuurfotografe en eigenlijk haar hele leven al bezig om natuur en creativiteit met elkaar te verbinden.

"Vooral het in detail weergeven van mooie dingen uit de natuur door middel van macrofotografie is waar ik het liefste mee bezig ben. Niets is er fascinerender dan een klein simpel beestje heel groot in beeld te brengen en zo alle kleine details, die normaal niet opvallen, te zien.

Mijn opgedane kennis en ervaring deel ik graag. Veel mensen worstelen met de instellingen op hun camera of zijn bij thuiskomst teleurgesteld over het uiteindelijke resultaat. Tijdens de cursussen en workshops (natuur)fotografie die ik geef, vertel ik al mijn tips & tricks. Ik geniet van de enthousiaste reacties wanneer mensen al glunderend naar hun prachtige resultaten op hun camerascherm kijken. Geloof mij, er is echt niet veel nodig om met mooiere resultaten thuis te komen. Iedereen kan het!"

 

 Frans Tijink

Frans Tijink (1955) combineert zijn passie voor natuurfotografie met gidsen in natuurgebieden. Vooral in de eigen regio, op mooie plekjes waar ik gemakkelijk vaker kan komen.

 

"Ik heb er plezier in dat anderen meer zien, ervaren en beter fotograferen door het toepassen van mijn kennis en (eenvoudige) aanwijzingen. Mijn kracht ligt in dingen zien die een ander niet ziet. En eenvoud in uitleg op alle niveaus, van beginneling tot zeer ervaren fotografen.

 

Ik nodig je graag uit om mee op pad te gaan en tevreden naar huis te gaan met verrassende natuurfoto’s."

 

 

Tips van de fotografen

 • Breng een camera/telefoon om foto's mee te maken mee.
 • Trek stevige wandelschoenen aan.
 • Draag kleding die past bij het weer en waarmee je op de grond kunt liggen.
 • Controleer jezelf achteraf altijd op teken.

  Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM.
  Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is 10 personen.  Kom met eigen vervoer naar de locatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen:

  Houd 1,5 meter afstand, schud geen handen en vermijd fysiek contact
  Was/ontsmet je handen bij het betreden van een locatie van Natuurmonumenten
  Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik
  Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken
  Nies en/of hoest in je elleboog
  Kom niet naar een locatie van Natuurmonumenten als je verkoudheidsklachten hebt
logo