Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Wandelen

Bijeenkomst en wandeling over de Vreugderijkerwaard

Bijeenkomst en wandeling over de Vreugderijkerwaard

Waar

Vreugderijkerwaard

Kosten
Volwassen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Bijeenkomst en wandeling over de Vreugderijkerwaard

Meer weten over erven en schenken? Natuurmonumenten organiseert een bijeenkomst waarbij de notaris u alles vertelt over het opmaken van een testament. Vervolgens neemt de boswachter u mee voor een wandeling over de Vreugderijkerwaard.

Een bos vlakbij uw woonplaats, het strand op een van de Waddeneilanden of een wandelpad langs de uiterwaarden; bijna iedereen heeft wel een stukje natuur dat hem na aan het hart ligt. Natuurmonumenten wil zulke plekken behouden. Wie in zijn testament een gift opneemt voor de natuur, beschermt ons unieke Nederlandse landschap voor later.

Graag informeren wij u vrijblijvend over deze bijzondere manier van geven tijdens een informatieve bijeenkomst op donderdag 3 oktober 2019 van 13.00 tot 17.00 uur op De Vreugdehoeve, Zalkerveenweg 20 in Zwolle.Tijdens deze bijeenkomst vertelt de notaris u vrijblijvend alles over erven en schenken en wat er komt kijken bij het opmaken van een testament. Uiteraard is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Aansluitend maken we een wandeling met de boswachter over de prachtige Vreugderijkerwaard.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 3 oktober 2019 van 13.00 tot 16.30 uur.

Aanmelden uiterlijk 26 september 2019

De Vreugdehoeve
Zalkerveenweg 20
8042 PL Zwolle

logo