Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Excursies weer terug in het Korenburgerveen

03 juli 2015 | Susanne Blommaert

De exclusieve veenexcursies bij Winterswijk vinden weer plaats in het Korenburgerveen.

Excursies weer terug in het Korenburgerveen

Iedere zomer worden er enkele excursies georganiseerd in het anders niet toegankelijke Korenburgerveen. In dit natuurgebied broedde dit jaar echter een kraanvogelpaar. Om de dieren rust te geven, werden allerlei maatregelen genomen. Zo werden de excursies verplaatst naar het nabijgelegen Wooldse veen.

Onlangs is gebleken dat het helaas geen succesvol broedgeval is geweest. Daarmee kunnen de excursies weer terugkeren naar het Korenburgerveen.

Meld je aan!

De prachtige tochten onder leiding van een gids voeren door het Korenburgerveen en bieden een exclusief kijkje in dit unieke natuurgebied. Het zijn ochtendwandelingen, die duren van 9.00-11.30 uur. Wil jij mee met zo'n excursie, maak dan snel een keuze:

Susanne Blommaert
Susanne Blommaert
logo