Ga direct naar inhoud
Wandelen

Warm Welkom in het Zwanenwater

Warm Welkom in het Zwanenwater

Waar

Zwanenwater

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
Kinderen t/m 12 jaar
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
Activiteit

Warm Welkom in het Zwanenwater

De dagen worden langer, de eerste planten bloeien, blad ontluikt aan de struiken. De lente dient zich aan, ook al is het nog behoorlijk fris. Op 5 maart bezorgen de boswachters van Natuurmonumenten wandelaars in het Zwanenwater een Warm Welkom met chocolademelk en mini-excursies. Waterdicht schoeisel aanbevolen.

We nodigen jong en oud uit om de ontluikende natuur te komen beleven in het Zwanenwater. Deze dag zijn boswachters aanwezig die je van alles kunnen vertellen over de natuur in het Zwanenwater en je meenemen op mini-excursies. Ga op zoek naar de eerste bloeiende planten, paddenstoelen, de eerste rondvliegende hommels en het ontluikende groen aan struiken. Voor kinderen hebben we speurkaarten klaarliggen.

Trek je waterdichte schoenen of laarzen aan - het wandelpad van de bruine route staat een klein beetje onder water - en kom genieten in het Zwanenwater. De boswachters staan u met warme chocolademelk op te wachten tussen 10.30 en 15.30 uur. Als u vanaf de parkeerplaats het Zwanenwater in wandelt komt u ze vanzelf tegen.

Gratis voor leden van Natuurmonumenten, niet leden kopen een toegangskaartje voor het gebied.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid