Ga direct naar inhoud

Stemmen op 15 maart? Natuurlijk!

De provincies en waterschappen staan op het punt om grote keuzes te maken. Over hoe ons land er uit gaat zien de komende eeuw. Dus moet je natuurlijk gaan stemmen. Moeten we allemaal natuurlijk gaan stemmen.

Header campagne PS

Met jouw stem wint de natuur

Op 15 maart gaat Nederland weer stemmen.
Wij zijn natuurliefhebbers. Als wij 15 maart niet gaan stemmen, dan verliest de natuur. Dan komen er volgebouwde landschappen en vervuilende fabrieken. Kiezen we voor droge, onvruchtbare grond.
Met jouw stem laten we de natuur leven. Gebruik die stem van je!

Gebruik die stem van je! Om te blijven genieten van de lente die zindert van het leven. Voor de vogels die af en aan vliegen met wormen en insecten voor hun jongen. Voor de geur van een dampend bos na een regenbui. Voor de ritselende rietkragen in de zomer. Voor de zoete geur van paarse heide en het gevoel op je huid van stuivende duinen in de koude wind. Voor zoemende insecten en sloten en beken vol leven. Voor de stilte en de rust. 

Grote keuzes

De provincie en de waterschappen beslissen over veel zaken die belangrijk zijn voor onze toekomst. Keuzes die belangrijk zijn voor de natuur en de leefbaarheid van ons land. Ze beslissen over landbouw, vervoer en water. Vliegvelden, havens en bedrijventerreinen. Zij maken keuzes over gezonde natuur in onze provincie. Wij willen onze kwetsbare natuur en landschap beschermen. Zodat kwetsbare dieren en planten een ongestoord bestaan hebben. Daarom voeren wij campagne. Om natuurlijk te stemmen.

Wat kun jij doen?

Willen wij, natuurliefhebbers, op 15 maart de natuur laten winnen, dan is iedereen nodig. Als iedere natuurliefhebber op drie plaatsen deze boodschap deelt, bereiken we miljoenen mensen. En roepen we hen samen op om natuurlijk te gaan stemmen. Laat je stem....vliegen, groeien, leven, grommen.

Download hier onze middelen

Kieswijzers

Benieuwd op welke partij jij het beste natuurlijk kan stemmen tijdens de Provinciale Staten en waterschapsverkiezingen op 15 maart? Loop dan door de kieswijzer voor jouw provincie en waterschap en ontdek welke partij om de natuur geeft. Leg je focus op de vragen voor de natuur voor het beste advies.

Vind hier jouw kieswijzer

Met jouw stem wint de natuur

Laat je stem op 15 maart…zoemen, ritselen, grommen, piepen, bloeien, stromen, leven. Stemmen? Natuurlijk!

Petitie voor schoon water

Naast het uitbrengen van je stem voor de natuur kun je ook onze petitie tekenen voor schoon water. Nederland scoort slecht als het gaat om schoon en gezond water. Minder dan 1 procent van alle wateren voldoet aan de eisen van de Europese waterrichtlijn 

Teken de petitie voor schoon water

Nieuws