Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Een lid van de ledencommissie stelt zich voor: Stan van der Kleij

Een kennismaking met Stan van der Kleij.

Ledencommissie


In 1986 ben ik geboren in het Hollandse Zoetermeer. Daar woonden we aan de rand van het Groene Hart en groeide ik op met het besef dat beschikking tot natuur niet vanzelfsprekend is. Met het gezin zochten we elke vakantie de natuur op, en werd elk wild dier om ons heen opgemerkt. Met die hobby ingebakken vallen veranderingen in de natuur je op. De teruggekeerde visarend en zeearend in Noord Brabant zijn daar mooie voorbeelden van.

Van beroep ben ik industrieel product ontwerper in Breda. Ik draag verantwoordelijkheid voor het welzijn van het ecosysteem mee in mijn werk. In elk ontwerp doe ik er alles aan om de milieubelasting te minimaliseren. Daar hebben de producent en de gebruikers profijt van, terwijl zij soms tegenstrijdige belangen denken te hebben. Als DC-lid luister ik op dezelfde manier naar het beleid van Natuurmonumenten. Met nieuwe creatieve oplossingen probeer ik Natuurmonumenten te inspireren, zodat zij meer draagvlak kunnen vinden voor hun plannen. Ik help ze daar graag bij door hun beleid uit te dragen naar  iedereen. In de hoop dat steeds meer mensen kunnen genieten van natuurgebieden met een hoog natuurwaarde in hun omgeving.

Stan van der Kleij
logo