Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Een lid van de ledencommissie stelt zich voor: Wim Hoogveld

Een kennismaking met Wim Hoogveld.

Ledencommissie

Ik ben Wim Hoogveld.

Ik ben woonachtig in Oisterwijk dus dichtbij Kampina, de Bossen en Vennen, Loonse-  en Drunense Duinen en Huis ter Heide/Lobelia en kan dus volop genieten van de natuur. Wil mij graag inzetten voor het behoud en de uitbouw van de natuur en mooie landschappen in Nederland en voor de mogelijkheden om al dat moois te beleven, in het bijzonder in Noord Brabant.

Ik heb Civiele Techniek gestudeerd en heb vele jaren ervaring met allerlei verkeerszaken, vastgoedzaken en (grote) infraprojecten. In dat kader heb ik te maken gehad verkeersprognoses en met diverse planologische procedures voor bestemmingsplannen, milieu-effectrapportages, milieuvergunningen en natuurcompensatie. Die ervaring gebruik ik ook graag bij mijn werk voor Natuurmonumenten.

Wim Hoogveld
logo