Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Een lid van de ledencommissie stelt zich voor: Eef Silver

Een kennismaking met Eef Silver.

Ledencommissie

Mijn interesse in de leefomgeving was vroeg aanwezig, als kind dacht ik al na over hoe mensen omgaan met hun milieu. Net als veel anderen kan ik erg genieten van ons natuurschoon. Het fascineert mij hoe krachtig, mooi en complex/vernuftig de natuurlijke wereld is.

Ik ben graag op pad om gebieden in Nederland te ontdekken en ik probeer met veel motivatie de schoonheid van karakteristieke plekken over te brengen aan anderen. Dit doe ik via mijn reisblog en ook als vrijwillige gids in het Tienhovense Plassengebied van Natuurmonumenten.

De vraag hoe we als vereniging en samenleving samen blijvend kunnen zorgdragen voor onze natuurgebieden en cultuurlandschap boeit mij enorm. Met de districtcommissie wil ik graag bijdragen aan de benadering van dit vraagstuk. 

Eef Silver
logo