Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Een DC-lid stelt zich voor: Hendrik Jan Kaal

Een kennismaking met Hendrik Jan Kaal.

Ledencommissie

Nederland is overvol en ‘verrommelt’ steeds meer. Natuurmonumenten geeft tegengas in woord en daad. Ik ondersteun dit graag door een bijdrage aan het werk van de districtscommissie.

Als zeiler heb ik een voorliefde voor natuurgebieden met veel water. Water stroomt, stijgt of daalt en daarom zijn gebieden met water altijd in beweging. In district Utrecht kom je dan terecht in de Vechtplassen of Eemland of kleine pareltjes als de Kamerikse Nessen en Coelhorst.

Ik ben zelfstandig organisatieadviseur en projectleider en help bedrijven bij het ontwikkelen van hun groei, innovatie en ambitie en bij het verbeteren van hun prestaties.

Hendrik Jan Kaal
logo