Ga direct naar inhoud

Top 3 locaties voor vergaderen aan het water

Verspreid over het hele land hebben we locaties die zich midden in de natuur bevinden. Echter, laten we graag drie specifieke locaties uitlichten die bijzonder geschikt zijn voor de zomer. Onze top 3 locaties om te vergaderen aan het water bieden een scala aan activiteiten - van varen tot wandelen over laarzenpaden, hier beleef je gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

De Pont bij Tiengemeten

Een unieke ervaring in de natuur

Vergaderen aan het water biedt een unieke combinatie van rust, inspiratie en de schoonheid van de natuur. Ontdek de bijzondere vergaderlocaties van Natuurmonumenten, waar je kunt genieten van de natuurlijke omgeving en wellicht zelfs lokale waterdieren spotten, zoals de purperreiger en de ijsvogel.

1 - De Wieden

Bij de Wieden, nabij Meppel en Zwolle, kan je een vergadering combineren met een streeklunch aan het water van de Theeschenkerij. Deze locatie is geschikt voor vergaderingen van 4 tot 36 personen, ideaal voor zowel kleine besprekingen als teamdagen. Sluit de dag af met een vaarexcursie door de prachtige natuur, met de kans om de majestueuze zeearend te zien. De boot ligt letterlijk naast de vergaderzaal, dat maak je alleen mee in de Wieden.

Bekijk deze locatie

Tip

Laat je op deze vergaderlocatie culinair verrassen met een exclusief diner of buffet van Chef Silvan van der Tang. Sluit de dag af en geniet van de natuur en een 3 of 4 gangen menu. Maar ook een borrel aan het water is een mogelijkheid

 

Bezoekerscentrum De Wieden

Locatie 'De Wieden' bevindt zich naast het bezoekerscentrum en de Theeschenkerij

2 - Tiengemeten

Op het eiland Tiengemeten, onder Rotterdam, begint jullie avontuur al met een boottocht. Deze afgelegen locatie is perfect voor een vergadering midden in de natuur, ideaal voor kleine, effectieve meetings van 10 tot 20 personen. En aan het einde van de dag ga je met de pont weer terug, een perfect moment om de dag gezamenlijk af te sluiten. Deze locatie is echt even wat anders dan normaal, en dat midden in de randstad. En wist je dat je hier ook excursies hebt met de boswachter? Een perfecte pauze activiteit.

Bekijk de vergaderlocatie Tiengemeten

3 - Ackerdijkse Plassen

Vergader in de serene omgeving van de Ackerdijkse Plassen, net boven Rotterdam. Deze locatie is ideaal voor workshops en is geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen. Het voordeel van de ligging is dat je vanuit de stad zo in de natuur bent, maar ook weer snel terug in de stad. Zo wordt de natuur toegankelijk voor iedereen, zelfs met een volle agenda.

Bekijk de mogelijkheden bij Ackerdijkse Plassen

Ackerdijkse plassen, Rotterdam

Midden in de natuur dichtbij Rotterdam

Alle locaties

Naast deze prachtige locaties bieden we nog veel meer vergaderplekken verspreid door heel Nederland. Of je nu een voorkeur hebt voor bossen, heide of waterrijke gebieden, wij hebben de perfecte vergaderlocatie voor jou en je team. En bij alle locaties draag je ook direct bij aan het behoud van de Nederlandse natuur.

Ontdek alle mogelijkheden voor een inspirerende en natuurlijke vergaderervaring op onze vergaderpagina.