Vergaderen in Weerribben-Wieden bij Meppel

Uitgestrekte rietvelden, moerassen en water zo ver het oog reikt. Vergaderlocatie De Holken ligt midden in de natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Vergader in een oud veenwerkershuisje in een schilderachtig straatje. Iets verderop, in hetzelfde straatje, ligt Bezoekerscentrum De Wieden. Vanuit hier vaar je zo per fluisterboot zo de natuur van De Wieden in. Boek nu een zaal in de rust van De Wieden!

Vergaderen in de natuur van De Wieden

Faciliteiten van vergaderzaal De Holken

Vergaderzaal De Holken biedt normaliter ruimte tot 50 personen, afhankelijk van de opstelling (16 personen bij een vergaderopstelling en maximaal 50 personen bij een bioscoopopstelling.

In verband met de aangescherpte corona-maatregelen is vanaf 13 november 2021 het maximum aantal 16 personen zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft. Tot nader bericht kunnen er geen groepen groter dan 16 personen van de zaal gebruik maken.

Vanuit de zaal heb je uitzicht over de rietvelden van natuurgebied De Wieden. De zaal is van alle moderne gemakken voorzien: 

  • wifi
  • flip-over
  • plasmascherm met HDMI-kabel

Boek hier deze vergaderzaal bij Meppel.

Ertussenuit in De Wieden

Tussen het vergaderen door stap je bij het bezoekerscentrum zo op een fluisterboot met schipper. Hij gidst je door het gebied en vertelt alles over de natuur. Of ga over het vlonder- en laarzenpad, met trekpontjes door het rietland.  

Duurzame arrangementen

Bij een vergadering hoort natuurlijk ook koffie en thee. Sluit een arrangement af met biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. Op verzoek is het mogelijk om een lunch te boeken. Die is altijd gezond en zo veel mogelijk lokaal geproduceerd.

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen! 

Contact

Heb je nog vragen over de locatie? Neem contact met ons op: [email protected] of 0527-205660.

De Wieden Verdronken dorp van Beulake

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo