Ga direct naar inhoud

Duurzaam vergaderen in De Wieden bij Meppel

Uitgestrekte rietvelden, moerassen en water zo ver het oog reikt. Vergaderlocatie De Holken ligt midden in de natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden op een half uur rijden van Zwolle. Vergader in een oud veenwerkershuisje in een schilderachtig straatje. Iets verderop, in hetzelfde straatje, ligt Bezoekerscentrum De Wieden. Vanuit hier vaar je zo per fluisterboot zo de natuur van De Wieden in. Boek nu een zaal in de rust van De Wieden!

Vergaderen Wieden

Faciliteiten van vergaderzaal De Holken

Vergaderzaal De Holken biedt ruimte voor 36 personen, afhankelijk van de opstelling (16 personen bij een vergaderopstelling en maximaal 36 personen bij een bioscoopopstelling).

Vanuit de zaal heb je uitzicht over de rietvelden van natuurgebied De Wieden. De zaal is van alle moderne gemakken voorzien: 

  • wifi
  • flip-over
  • plasmascherm met HDMI-kabel

Boek hier vergaderzaal 'De Holken'

Vergaderen Wieden

Midden in Natuurgebied Wieden-Weerribben

vergaderruimte inclusief beeldscherm

Besloten of grotere bijeenkomst, er zijn meerder mogelijkheden.

gebouw buitenkant

Wees welkom op deze unieke locatie

Pauze in de natuur

Strek tussen de besprekingen door even de benen in het natuurgebied. Boek direct een uitstapje met de boswachter bij het vergaderarrangement. Bij het bezoekerscentrum stap je vanaf het voorjaar zo op een fluisterboot met schipper. Laat je door deze ervaren gids meevoeren door dit unieke gebied. Of wandel zelf over het vlonder- en laarzenpad met trekpontjes door het rietland. 

vaarexcursie

Boek een excursie bij het vergaderarrangement

nationaal park weerribben wieden

Ideaal startpunt voor een wandeling door Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Duurzame arrangementen

Je huurt bij ons een vergaderzaal in combinatie met een koffie- en theearrangement. Je kunt kiezen uit een divers aanbod van biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. En de lunch wil je zeker niet missen! Boek ook een heerlijk gezonde lunch met zo veel mogelijk lokaal geproduceerde producten geheel verzorgd door Theeschenkerij De Wieden.

Exclusief Dineren in de natuur

Laat je op deze vergaderlocatie culinair verrassen met een exclusief diner of buffet van Chef Silvan van der Tang. Sluit de dag af en geniet van de natuur en het eten, de mogelijkheden zijn: 

  • 3 of 4 gangendiner van 8 tot 14 personen
  • Uitgebreid dinerbuffet (max 35p)
Lunch De Wieden

Geniet van een heerlijke lunch bij het vergaderarrangement!

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen! 

Contact

Heb je nog vragen over de locatie? Neem contact met ons op: [email protected] of 035-655 93 40.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Vergaderlocatie De Holken bij De Wieden