Ga direct naar inhoud

Top 3 locaties voor vergaderen aan het water

Wij hebben een top 3 vergaderlocaties aan het water samengesteld voor een inspirerende zomer. Deze locaties bieden een scala aan activiteiten zoals varen en wandelen over laarzenpaden. Ervaar een unieke vergadering aan het water en maak gebruik van de prachtige zomerse omgeving.

Tiengemeten

Een unieke ervaring in de natuur

Vergaderen aan het water biedt een unieke combinatie van rust, inspiratie en de schoonheid van de natuur. Ontdek de bijzondere vergaderlocaties van Natuurmonumenten, waar je kunt genieten van de natuurlijke omgeving en wellicht zelfs lokale waterdieren spotten, zoals de purperreiger en de ijsvogel.

1 - De Wieden

Bij de Wieden, nabij Meppel en Zwolle, kan je een vergadering combineren met een streeklunch aan het water van de Theeschenkerij. Deze locatie is geschikt voor vergaderingen van 4 tot 36 personen, ideaal voor zowel kleine besprekingen als teamdagen. Sluit de dag af met een vaarexcursie door de prachtige natuur, met de kans om de majestueuze zeearend te zien. De boot ligt letterlijk naast de vergaderzaal, dat maak je alleen mee in de Wieden.

Bekijk deze locatie

Tip

Laat je op deze vergaderlocatie culinair verrassen met een exclusief diner of buffet van Chef Silvan van der Tang. Sluit de dag af en geniet van de natuur en een 3 of 4 gangen menu. Maar ook een borrel aan het water is een mogelijkheid

 

Bezoekerscentrum De Wieden

Locatie 'De Wieden' bevindt zich naast het bezoekerscentrum en de Theeschenkerij

2 - Tiengemeten

Op het eiland Tiengemeten, onder Rotterdam, begint jullie avontuur al met een boottocht. Deze afgelegen locatie is perfect voor een vergadering midden in de natuur, ideaal voor kleine, effectieve meetings van 10 tot 20 personen. En aan het einde van de dag ga je met de pont weer terug, een perfect moment om de dag gezamenlijk af te sluiten. Deze locatie is echt even wat anders dan normaal, en dat midden in de randstad. En wist je dat je hier ook excursies hebt met de boswachter? Een perfecte pauze activiteit.

Bekijk de vergaderlocatie Tiengemeten

3 - Ackerdijkse Plassen

Vergader in de serene omgeving van de Ackerdijkse Plassen, net boven Rotterdam. Deze locatie is ideaal voor workshops en is geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen. Het voordeel van de ligging is dat je vanuit de stad zo in de natuur bent, maar ook weer snel terug in de stad. Zo wordt de natuur toegankelijk voor iedereen, zelfs met een volle agenda.

Bekijk de mogelijkheden bij Ackerdijkse Plassen

Ackerdijkse plassen, Rotterdam

Midden in de natuur dichtbij Rotterdam

Vergaderen Natuurlijk