Vergaderen op de buitenplaatsen in het Gooi

Op tien minuten rijden van Hilversum liggen de buitenplaatsen van Gooi en Vechtstreek. Stap vanuit de vergaderzaal in het bezoekerscentrum zo het bos in en wandel door tuinen en langs de oude landhuizen. Pauzeer aan de picknicktafels in de bloementuin en je zult zien dat nieuwe ideeën als vanzelf komen.

Vergaderen 's Graveland

Grote vergaderzaal in Gooi en Vechtstreek 

De landhuizen bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek waren ooit eigendom van rijke Amsterdamse kooplieden en stralen allure uit. In het Bezoekerscentrum kun je de Eekhoornzaal huren. De zaal is een comfortabele vergaderruimte waar tot 16 mensen terecht kunnen, afhankelijk van de tafelopstelling. De zaal beschikt over de volgende faciliteiten:

 • Wifi
 • Flipover
 • Plasmascherm met HDMI-kabel

Boek hier deze vergaderzaal in Gooi en Vechtstreek

Een korte wandeling tussen het vergaderen door

Vanuit de vergaderzaal loop je zo landgoed Boekesteyn op voor een korte wandeling langs de bossen, de landhuizen en de statige lanen. Volg bijvoorbeeld de route die langs de historische plekken van het landgoed voert. Bekijk de tentoonstelling over de geschiedenis van het Gooi in het bezoekerscentrum.

Duurzame arrangementen

Bij een vergadering hoort natuurlijk ook koffie en thee. Sluit een arrangement af met biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. Op verzoek is het mogelijk om een lunch te boeken. Die is altijd gezond en zo veel mogelijk lokaal geproduceerd.

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Heb je nog vragen over de locatie? Neem contact met ons op: [email protected] of 035-655 92 99.

Boswandeling op Boekesteyn
Vergaderen in Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
Voorziening in vergaderzaal Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
 • Noordereinde 54b, 1243 JJ ’s-Graveland (NH)
 • 035-655 92 99
 • [email protected]
 • Parkeerplaats Gooi & VechtstreekNoordereinde 54, 1243 JJ 's-Graveland (NH)Routebeschrijving

  Vanaf hier naar Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek: Verlaat de parkeerplaats bij de vlaggen van Natuurmonumenten en steek het bruggetje over. Het bezoekerscentrum bevindt zich aan de overzijde.

logo