Duurzame vergaderlocatie in de natuur bij Hilversum

Op minder dan tien minuten rijden van Hilversum liggen de buitenplaatsen van Gooi en Vechtstreek. Stap vanuit de vergaderzaal in het bezoekerscentrum zo het bos in en wandel door tuinen en langs de oude landhuizen. Pauzeer aan de picknicktafels in de bloementuin en je zult zien dat nieuwe ideeën als vanzelf komen.

Vergaderen 's Graveland

Faciliteiten

De Eekhoornzaal is een comfortabele vergaderruimte waar tot 45 personen (in theateropstelling) terecht kunnen, afhankelijk van de tafelopstelling. De zaal beschikt over de volgende faciliteiten:

 • Wifi
 • Flipover
 • Plasmascherm met HDMI-kabel

Boek hier deze vergaderzaal in Gooi en Vechtstreek

Pauze in de natuur

Laat je meevoeren over het prachtige landgoed Boekesteyn door een ervaren Natuurmonumenten boswachter. Boek direct een wandeling bij het vergaderarrangement. Wil je zelf op pad? Vanuit de vergaderzaal loop je zo landgoed Boekesteyn op voor een korte wandeling langs de bossen, de landhuizen en de statige lanen. Volg bijvoorbeeld de route die langs de historische plekken van het landgoed voert. En bekijk de tentoonstelling over de geschiedenis van het Gooi in het bezoekerscentrum.

Eekhoornzaal Gooi en Vechtstreek

De Eekhoornzaal

Boswandeling op Boekesteyn

Buitenplaats Boekesteyn

Vergaderen in Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

Neem een kijkje in het Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

Duurzame arrangementen

Je huurt bij ons een vergaderzaal in combinatie met een koffie- en theearrangement. Je kunt kiezen uit een divers aanbod van biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. En de lunch wil je zeker niet missen! Boek ook een heerlijk gezonde lunch met zo veel mogelijk lokaal geproduceerde producten.

Luncharrangement Brambergen

Geniet van een heerlijke lunch bij het vergaderarrangement

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Heb je nog vragen over de locatie? Neem contact met ons op: [email protected] of 035-655 93 40.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
 • Noordereinde 54b, 1243 JJ ’s-Graveland (NH)
 • 035 - 655 9340
 • [email protected]
 • Parkeerplaats BoekesteynNoordereinde 54, 1243 JJ 's-Graveland (NH)Routebeschrijving

  Vanaf hier naar Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek: Verlaat de parkeerplaats bij de vlaggen van Natuurmonumenten en steek het bruggetje over. Het bezoekerscentrum bevindt zich aan de overzijde.

  NB Vanaf 1 februari 2022 betalen bezoekers van Boekesteyn die geen lid zijn van Natuurmonumenten een bijdrage voor parkeren. Leden kunnen gratis uitrijden met hun ledenpas. Kijk voor meer informatie op natuurmonumenten.nl/parkeerbijdrage

Toegankelijkheid

logo